Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ανανεώνει ο Μπαντής!!

Κάτοικος Τρίπολης για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα θα παραμείνει ο Γιώργος Μπαντής, ο οποίος είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα. Το Σάββατο, αναμένονται οι υπογραφές.

Ανανεώνει ο Μπαντής
Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Γιώργος Μπαντής του Αστέρα Τρίπολης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, έχει εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του Ντάνιελ Ερνάντεζ, το τελευταίο διάστημα και πλέον είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Μπαντής, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Αρκαδία και περιορίστηκε σε ρόλο αναπληρωματικού, πίσω από τους Χακόμπο, Φούλοπ και Ερνάντεζ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα, έχει συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον νεαρό Γιώργο Γεωργακόπουλο, όσο ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ είναι τραυματίας.

Έτσι, μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας, ήρθε σε προφορική συμφωνία και όλα αναμένεται να ολοκληρωθούν το Σάββατο, όταν και θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου, κ. Καϋμενάκης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: