Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Άστραψε και βρόντηξε για τον Σιπαχί ο «Ζοτς» (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του Κενάν Σιπαχί και τον χρέωσε στον... χούλιγκαν Μαξίμ Μουτάφ!

Ο νεαρός Τούρκος γκαρντ της Φενέρ τραυματίστηκε στον δεξί καρπό στην προ ημερών (5/2) προημιτελικό Κυπέλλου Τουρκίας απέναντι στην Τράμπζονσπορ κι ο «Ζοτς» πήρε την... ασίστ απ' τους εκπροσώπους των Μέσων και σχολίασε το ατυχές συμβάν.
«Είδα πολύ καλά πώς τραυματίστηκε ο Κενάν. Δυστυχώς υπάρχουν μερικοί... χούλιγκανς στο παρκέ! Κανείς δεν το λέει. Το λέω εγώ τώρα, δίχως να αποτελεί δικαιολογία για τον αποκλεισμό μας, η Καρσίγιακα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Αλλά σίγουρα πρέπει να αρχίσουμε να ελέγχουμε την κατάσταση μέσω video. Ακόμη και σ' αυτή την περίπτωση επρόκειτο για λάθος των διαιτητών. Ο αντίπαλος σπρώχνει στον αέρα ένα 18χρονο παιδί και τον στέλνει εκτός παρκέ για 5 μήνες» είπε έπειτα τον αποκλεισμό της Φενέρ απ' τη συνέχεια του θεσμού ο 54χρονος Σέρβος προπονητής.
«Το φάουλ αποτελεί μέρος του αθλήματος, αλλά το συγκεκριμένο στυλ πάντα είναι πολύ επικίνδυνο και βρώμικο. Δε διδάσκεται τέτοιο στυλ παιχνιδιού. Τέτοια βρωμιά δεν θα πρέπει να υπάρχει στο παρκέ και κανείς δε θα πρέπει να αγωνίζεται έτσι» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: