Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς Καρντόσο και Ρομάνο με Πλατανιά!!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η αποστολή για το γειτονικό ντέρμπι με τον Πλατανιά. Εκτός έμεινε ο Οράσιο Καρντόσο αλλά ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Χωρίς Καρντόσο και Ρομάνο με Πλατανιά
Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται στην ομάδα του Εργοτέλη, καθώς θα αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά του Νίκου Αναστόπουλου, για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο κολλητές νίκες, με Πανιώνιο εκτός αλλά και Βέροια εντός, έχουν δώσει αυτοπεποίθηση αλλά και πίστη στο σύλλογο για ανάλογη συνέχεια.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (7/2) δεν πήρε μέρος ο Οράσιο Καρντόσο, καθώς υποφέρει από ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς.

Αντίθετα, οι υπόλοιποι παίκτες, του Μαρίνου Ουζουνίδη, γυμνάστηκαν κανονικά σε ασκήσεις με σέντρες, αλλά και πολλά τελειώματα φάσεων, προκειμένου να συνεχιστεί η συνέπεια στο σκοράρισμα που έχουν επιδείξει στους δύο τελευταίους αγώνες.

Με Πλατανία και ΌΦΗ θα εκτίσει την ποινή του ο Οράσιο Καρντόσο που έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες , ενώ ο Βαλάντης Κοζορώνης που έχει τέσσερις θα μείνει εκτός στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Παντελάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Λεονάρντο, Μονακέλο, Διαμαντάκος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: