Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

«Παίζεται» του Πράνιτς

Δεν αισθάνεται 100% έτοιμος ο Ντάνιελ Πράνιτς, όπως δήλωσε στην πατρίδα του, όμως ο Γιάννης Αναστασίου θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να δει σε τι κατάσταση είναι ο Κροάτης εν όψει ΠΑΟΚ.

«Παίζεται» του Πράνιτς
Στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν ο Ντάνιελ Πράνιτς θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Κροάτης χαφ που είχε υποστεί θλάση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου έχει κάνει εντατικό ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες, χωρίς μάλιστα να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε με τον διεθνή άσο, ώστε να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, για να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο Πράνιτς παρουσιάζεται διστακτικός, αλλά σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και θα έχει εκ νέου συζήτησε με τον Έλληνα τεχνικό για να αποφασίσουν αν θα είναι στην αποστολή.

Ο 42χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τους Μέντες, Μπαϊράμι, Πέτριτς και θα ήθελε να έχει τουλάχιστον τον Κροάτη, ο οποίος δήλωσε στην πατρίδα του ότι «δεν νιώθω ακόμα έτοιμος και δυστυχώς δεν θα παίξω με τον ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία σκοπεύει ο Αναστασίου σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δηλαδή, τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια με τον Τριανταφυλλόπουλο δεξί μπακ, τον Νάνο αριστερό μπακ, τους Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχουν οι Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν και στην επίθεση δίπλα στον Μπεργκ θα είναι ο Κλωναρίδης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: