Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Με τον Ζόριτς… παντρειά!! (video)

Σε γάμο πάει να καταλήξει το «φλερτ» της ΑΕΚ με το μεγαλύτερο ταλέντο του Μαυροβουνίου! Όπως αναφέρεται στη βαλκανική χώρα, η «Ένωση» βρίσκεται μια ανάσα απ’ τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, Ντάρκο Ζόριτς.

Με τον Ζόριτς… παντρειά! (video)\
Το κλισέ λέει ότι «το καλό πράγμα αργεί να γίνει». Στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ όμως το πάνε… ανάποδα. Και πριν καν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, «χτυπούν» ποιοτικούς (και με προοπτική) παίκτες εντός κι εκτός συνόρων.

Πέραν των κινήσεων λοιπόν στην Ελλάδα, η «Ένωση» φέρεται να άπλωσε τα δίχτυα της και στο Μαυροβούνιο. Και να έπιασε από ‘κει έναν ποδοσφαιριστή που αν μη τι άλλο μοιάζει «λαβράκι»: Τον Ντάρκο Ζόριτς.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη βαλκανική χώρα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μια ανάσα απ’ τον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Τσέλικ, που είχε αναδειχθεί καλύτερος νέος παίκτης της χώρας για τη χρονιά που πέρασε.

Και όπως φαίνεται απ’ τις επιδόσεις του δεν έμεινε σ’ αυτό, καθώς την προηγούμενη σεζόν μετρούσε 27 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ φέτος έχει ήδη 7 γκολ σε 14 συμμετοχές -συμβάλλοντας στο να διεκδικεί η ομάδα του τον τίτλο.

Άλλωστε ο διεθνής μεσοεπιθετικός (που έχει ύψος 1,86, αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός χαφ και διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση) προσέλκυσε από πέρυσι το ενδιαφέρον των Ουντινέζε, Κιέβο και Ίντερ. Πέρυσι, δε, έφτασε πολύ κοντά στον Ερυθρό Αστέρα, με το deal ωστόσο να χαλάει στο οικονομικό.

Κάτι που φαίνεται, ωστόσο, ότι δεν θα γίνει με την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι η «Ένωση» μοιάζει διατεθειμένη να δώσει τις 300.000 ευρώ που χρειάζονται για την απόκτησή του και παρουσιάζεται να έχει κάνει ήδη τις σχετικές επαφές (μέσω των Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλου) με τους εκπροσώπους του.








Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: