Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

«Η ιστορία των 100 χρόνων είναι ζωντανή»

Ο Άρης γίνεται 100 χρόνων στις 25 Μαρτίου και τα μέλη της επιτροπής που ανέλαβαν μέσα σε ένα βαρύ κλίμα πράγματι να δρομολογήσει τις εκδηλώσεις, μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου. Κοινός τόπος οι δύσκολες στιγμές που βιώνει ο σύλλογος ειδικά στο ποδόσφαιρο, αλλά το μήνυμα που έστειλαν όλοι είναι ότι: «»Η ιστορία των 100 χρόνων είναι ζωντανή, τα γενέθλια θα είναι η νέα αφετηρία του Άρη»!

Έγινε γνωστό ότι θα γίνει η γιορτή στο Αλεξάνδρειο στις 6μ.μ. στις 25 Μαρτίου, όπου θα προσκληθεί όλη η ιστορία του συλλόγου, ενώ θα προγραμματιστούν εκδηλώσεις (συναυλίες, εκθέσεις, προωθητικές ενέργειες) σε συνεργασία με ΚΜΑ-ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση για να τιμηθούν τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη:

Ζορπίδης: «Η ιστορία δεν διαγράφεται»

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Ζορπίδης τονίζοντας: «Στις 25 Μαρτίου θα γίνει εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Παλέ στις 18:00. Δεν μπορούμε να διαγράψουμε την ιστορία του Άρη και να πούμε ότι φέτος δεν πάμε. Θέλουμε αυτή η εκδήλωση να προβληθεί. Θα υπάρξουν κάποιοι άνθρωποι που θα μιλήσουν για την ιστορία του Άρη, όπως το «παρών» θα δώσουν και όλα τα τμήματα της ομάδας. Θέλουμε να δώσουμε λίγη χαρά και να δείξουμε πως ο Αρης είναι εδώ. Ας κάνουμε μία ημέρα γιορτής για την ομάδα και οι καλύτερες μέρες θα έρθουν. Εκείνη τη μέρα δεν πρέπει να έρθουν μόνο οι Αρειανοί, αλλά όσοι έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Να γιορτάσουμε τον Αρη».

Παπαγεωργίου: «Χρέος στην ιστορία»

Για τα γενέθλια μίλησε και ο Χάρης Παπαγεωργίου τονίζοντας ότι: «Αυτή η επιτροπή μπήκε στα βαθιά και ανέλαβε να φέρεις εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Η 25η Μαρτίου είναι μια ιστορική μέρα και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Καταβάλουμε ένα τιτάνιο έργο και είπαμε πως στις 25 Μαρτίου όλη η πόλη πρέπει να πανηγυρίσει. Θέλω να είστε κοντά στην προσπάθεια την οποία κάνουμε. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον Αρη. Είναι μια πανηγυρική μέρα και πρέπει να γεμίσουμε το Παλέ.

Αντιμετωπίσαμε προβλήματα ως επιτροπή με τις διχόνοιες, τις γρκίνιες και τις ενστάσεις, αλλά παρά τις επιφυλάξεις, πήραμε την απόφαση να κάνουμε τις εκδηλώσεις γιατί το οφείλουμε στην ιστορία του συλλόγου, άσχετα εάν ο Άρης βρσίκεται σε μια περιδίνηση. Ήταν χρέος μας σε όλους αυτούς που δημιούργησαν την λαμπρή ιστορία».

Βένος: «Προβληματισμός για τις δύσκολες στιγμές, αλλά…»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βένος τόνισε: «Μας προβλημάτισε ιδιαίτερα το γεγονός οτι ο Αρης περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του. Αποφασίσαμε τελικά όμως να γιορτάσουμε. Δεν γιορτάζουμε τη φετινή μαύτη χρονιά, αλλά την προσφορά μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. ΤΑ ΜΜΕ έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην προβολή των επιτυχιών του Αρη. Γνωρίζουμε την αγωνία που έχετε και εσείς οι δημοσιογράφοι. Η φετινή χρονιά είναι το φυσικό επακόλουθο της πολιτικής που υπήρχε στην ομάδα, από ανθρώπους που καταδυνάστευσαν το σύλλογο. Να αποδώσουμε την τιμή που πρέπει στον Αρη».

Μπακούρας: «Γενέθλια αφετηρία»

Ο Λεωνίδας Μπακούρας τόνισε από την πλευρά του: «Τα 100 χρόνια θα τα γιορτάσουμε με περηφάνια. Είναι μία χρονιά αφετηρίας. Για να τιμήσουμε τους ανθρώπους του Άρη και να εβάσουμε τον σύλλογο πιο ψηλά. Θα κάνουμε μία γιορτή αντάξια του ονόματος του Άρη και θα συνεχίσουμε όλη τη χρονιά. Τα γενέθλια του Άρη θα είναι η νέα αφετηρία για κάτι καλό, κάτι μεγάλο».

Χαριτωνίδης: «Γεγονός όλη της πόλης»

Ο Κώστας Χαριτωνίδης μιλώντας για την εκδήλωση τόνισε: «Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της γιορτής των 100 χρόνων, μία τιμή που δεν την έχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα. Πρέπει να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός για είναι μεγάλο γεγονός για όλη την πόλη. Ίσως είναι κακή συγκυρία που δεν πάμε καλά, έχουμε αγωνιστικά προβλήματα αλλά αυτό έχει να κάνει με τη φετινή χρονιά, ενώ θα τιμηθούν αυτοί που δόξασαν τον ιστορικό μας σύλλογο. Τα 100 χρόνια πρέπει να αποτελέσουν την αφετηρία για κάτι καλύτερο. Να μας βοηθήσετε όσο μπορείτε».

Κούης: «Ενωμένοι θα προχωρήσουμε»

Ο Ντίνος Κούης τόνισε από την πλευρά του: «Και μόνο που θα συγκεντρωθούν όλες οι παλιές δόξες του παρελθόντος από όλα τα αθλήματα είναι πολύ σημαντικό. Θα είναι μια τεράστια ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μαζί, να μοιραστούν χαρές και συγκινήσεις. Η χρονιά δεν είναι τόσο καλή, αλλά ο Άρης είναι ένας τεράστιος σύλλογος με χαρές, επιτυχίες, υπήρχε και θα υπάρχει και στη συνέχεια αρκεί να μείνει ενωμένος». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: