Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Προχωράει για Καμάτσο!!

Συνάντηση με τον Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο αναμένεται να έχει μέσα στο επόμενο διάστημα η ΕΠΟ για την διαδοχή του Φερνάντο Σάντος, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Προχωράει για Καμάτσο
Σε πρώτο πλάνο είναι για την ΕΠΟ το θέμα του επόμενου προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Από χθες βρίσκεται στο προσκήνιο το όνομα του Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, ο οποίος έχει ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό.

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, οι διοικούντες την Ομοσπονδία παρουσιάζονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από το να κλείσουν ραντεβού με τον Ισπανό προπονητή.

Μάλιστα, σε όποιον έχουν απευθυνθεί έχουν ακούσει μόνο καλά λόγια για τον 58χρονο τεχνικό, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και ως άνθρωπο. Δεν αποκλείεται στην πρώτη συνάντηση να δώσει το παρών και ο Τάκης Φύσσας, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο Καμάτσο για έξι μήνες το 2004.

Παράλληλα, στη σχετική λίστα της ΕΠΟ παραμένει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον οποίο, όμως, απαιτείται να δαπανηθεί ένα αρκετά καλό ποσό για την αποδέσμευσή του από την Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Εν τω μεταξύ, ένα δυνατό όνομα που ακούγεται είναι εκείνο του Μαρσέλο Μπιέλσα, αλλά πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση από οικονομικής πλευράς. Ήδη έχει απαντήσει αρνητικά στο Περού, ενώ ζήτησε αρκετά χρήματα από την Ομοσπονδία της Παραγουάης για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: