Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

«Χωρίς άγχος με Ολυμπιακό»

μαντζιος
O τεχνικός του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος φιλοξενήθηκε  στον Arena FM 89,4 σε μια συνέντευξη εφ’ όλη ς της ύλης. Αναφέρθηκε στον Πανθρακικό και στην αξιόλογη φετινή πορεία, μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπαικό ενώ σχολίασε τα πλέι οφ τον Άρη και το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Έχουμε κάνει μια καλή χρονιά, δείξαμε μια σταθερότητα από την αρχή της περιόδου προσπαθώντας παράλληλα να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι δικαίως βρισκόμαστε σε αυτή την θέση»
Για την εκτός έδρας παρουσία της ομάδας: «Βάση αποτελεσμάτων σίγουρα εκτός έδρας δεν τα έχουμε πάει τόσο καλό αλλά δεν θεωρώ ότι αχίλλειος πτέρνα της ομάδας. Η εικόνα μας δεν ήταν τόσο κακή, πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και τα χάσαμε στο τέλος. Δεν  αλλάξαμε πουθενά τον τρόπο σκέψης μας, είτε παίζαμε εντός, είτε παίζαμε εκτός έδρας. Έχουμε μια ταυτότητα ως ομάδα και προσπαθούμε και εκτός έδρας να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».
Για την ανανέωση και την επόμενη σεζόν: «Έχω συμφωνήσει με την διοίκηση για την επόμενη χρονιά και τώρα πλέον πρέπει να ετοιμαστούμε και να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι την επόμενη χρονιά, γιατί θεωρώ ότι υα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Θα υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες οπότε καταλαβαίνετε ότι ο βαθμός δυσκολίας θα είναι ακόμα μεγαλύτερος».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο με τον πρωταθλητή της Ελλάδος. Από αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να διεκδικούμε ότι καλύτερο μπορούμε και στόχος θα είναι να πάμε να παίξαμε καλό ποδόσφαιρο όπως κάνουμε και στα περισσότερα παιχνίδια. Θα κατέβουμε χωρίς άγχος, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε και θα είναι καλό για μας ότι δεν υπάρχει κόσμος στις κερκίδες. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δυο σερί ήττες, έχει πολύ ποιότητα σαν ομάδα και μεγάλο βάθος στο ρόστερ. Θέλουν επίσης το παιχνίδι για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά τον τίτλο».
Για την επόμενη μέρα του Πανθρακικού: «Θέλουμε να διατηρήσουμε τον φετινό κορμό, από εκεί και πέρα θέλουμε να βάλουμε νέα παιδιά τα οποία προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Τα περισσότερα παιχνίδια της Β ομάδας γινόταν την ίδια μέρα με μας και ήταν αρκετά δύσκολο να παρακολουθώ τα παιχνίδια, αλλά σε συνεργασία με τον κόυτς της ομάδας έχω πλήρη ενημέρωση για ότι συμβαίνει».
Για τα πλέι οφ: «Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, δυο μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ και δυο ομάδες οι οποίες έχουν ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και κοντράρουν επί ίσοις όροις τα μεγάλα κλαμπ και αναφέρομαι στον Ατρόμητο και στον Αστέρα Τρίπολης».
Για τα παιχνίδια κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Είναι 50-50, δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Είδαμε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα να είναι πάρα πολύ δυνατός.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: