Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Στο «στόχαστρο» του Ρομάριο ξανά ο Μπλάτερ!!

Πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Ρομάριο αναφερόμενος στον Ζεπ Μπλάτερ. Από τα «βέλη» του βέβαια δεν γλίτωσε ούτε ο Γενικός Γραμματέας της FIFA, Βαλκ.

Στο «στόχαστρο» του Ρομάριο ξανά ο Μπλάτερ!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ρομάριο, βάζει στο «στόχαστρο» τον πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, όσον αφορά τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2014 από τη χώρα του. Aλλά αυτή τη φορά οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ήταν ιδιαίτερα σκληροί, από τους οποίους δεν γλίτωσε ούτε ο Γενικός Γραμματέας, Βαλκ:

«Ο Βαλκ είναι ένας εκβιαστής, ο πιο μεγάλος στον κόσμο των σπορ, και ο Μπλάτερ ένας διεφθαρμένος, κλέφτης και κάθαρμα. Γίνονται εκατομμυριούχοι εις βάρος της διοργάνωσης και δεν συμβαίνει τίποτα».

Συν τοις άλλοις αναφέρθηκε και στα υπέρογκα ποσά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την ανακατασκευή σταδίων στη χώρα του καφέ:

«Το κόστος των εισιτηρίων είναι το διπλάσιο σε σχέση με αυτό της διοργάνωσης του 2010 στη Ν. Αφρική και του 2006 στη Γερμανία. Το στάδιο στην Μπραζίλια έχει στοιχίσει 456 εκατομμύρια δολάρια αλλά ακόμα είναι γεμάτο διαρροές και δεν έχει καν σύστημα κλιματισμού στα αποδυτήρια».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: