Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

«Κράξιμο» Μίτσελ σε Κάμπελ, Μανωλά!!

Ενοχλημένος από την απόδοση που είχαν ο Τζόελ Κάμπελ και ο Κώστας Μανωλάς στο πρόσφατο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Μίτσελ, ο οποίος έκανε έντονες παρατηρήσεις στους δύο παίκτες.

«Κράξιμο» Μίτσελ σε Κάμπελ, Μανωλά
Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν για τον Ολυμπιακό πλησιάζει και δεν είναι άλλο από τον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Ο Μίτσελ γνωρίζει πως οι Πειραιώτες για να προκριθούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης χρειάζεται να εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι μέσα στην Αγγλία για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να περάσει στους «8».

Για αυτό τον λόγο ο Ισπανός προπονητής δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και αποφάσισε να μιλήσει στους παίκτες, ώστε να τους κρατήσει συγκεντρωμένους προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό είναι κάτι που ενδιαφέρει αρκετά τον 51χρονο τεχνικό, ο οποίος μίλησε κατ’ ίδιαν στον Τζόελ Κάμπελ και τον Κώστα Μανωλά από τους οποίους δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που είχαν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όσον αφορά τον Έλληνα αμυντικό, ο Μίτσελ θεωρεί ότι στα δύο τελευταία ματς (με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) είχε… αλλού το μυαλό του και του ζήτησε να αφήσει στην άκρη αυτά τα αποτελέσματα, μαθαίνοντας από αυτά.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Ισπανός είπε στον Κοσταρικανό φορ: «Δεν καταλαβαίνω τι έκανες στην Τούμπα. Μπήκες για λίγα λεπτά και αντί να προσπαθήσεις να βοηθήσεις την ομάδα, περπατούσες και δεν συμμετείχες στο παιχνίδι».

Ο 51χρονος προπονητής σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Κάμπελ και θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του. Για αυτό επέλεξε να τον «ταρακουνήσει» εν όψει του αγώνα στο Μάντσεστερ.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ – σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα – μίλησε και με άλλους παίκτες, όπως τον Αβραάμ Παπαδόπολο από τον οποίο περιμένει να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος στη συνέχεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: