Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Φρέσκος Παναθηναϊκός!

Κάποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ίσως πάρει ανάσες ο Πράνιτς. Σκέψεις για να παίξει πάλι στόπερ ο Μέντες. Καλύτερα ο Πέτριτς.

Φρέσκος Παναθηναϊκός
Δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς σε διάστημα τεσσάρων ημερών θα δώσει ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζοντας την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα και την Τετάρτη τον ΟΦΗ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να φρεσκάρει λίγο την ενδεκάδα του και να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Το βασικό δίλημμά του έχει να κάνει με τον Μέντες, ο οποίος θα παίξει ξανά βασικός αλλά είναι άγνωστο αν θα διατηρηθεί στο κέντρο της άμυνας ή θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή. Στην πρώτη περίπτωση, δεδομένης και της επιστροφής του Σίλντενφελντ, θα «κερδίσει» τη θέση από τον Ρισβάνη μιας και ο Κουτρουμπής είναι τραυματίας, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος θα χρησιμοποιηθεί δεξί μπακ. Από τη στιγμή που διαθέσιμος είναι και ο Λαγός, θεωρείται λιγότερο πιθανό να παίξουν οι «πράσινοι» με δύο αμυντικά χαφ.

Από εκεί κι έπειτα, ο Πράνιτς ταλαιπωρείται από ίωση και όλα δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί (τουλάχιστον όχι από την αρχή, ενώ πιθανώς να μην είναι καν στην αποστολή) στο παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα επανεμφανίζεται στην ενδεκάδα ο Καπίνο αντί του Κοτσόλη, ενώ ο Καρέλης διεκδικεί τη θέση του Κλωναρίδη δίπλα στον Μπεργκ.

Η πιθανότερη σύνθεση, με τα υπάρχοντα δεδομένα, για τον αγώνα της Κυριακής είναι: Καπίνο, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Όσον αφορά στον Μλάντεν Πέτριτς, όλα δείχνουν πως από τη Δευτέρα θα αρχίσει να προπονείται κανονικά με την ομάδα. Δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το Κύπελλο, αλλά πιθανότατα θα βρίσκεται σε αυτή για το ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα που ακολουθεί. Αντίθετα, αργεί ακόμη η επιστροφή του Εμίρ Μπαϊράμι, που μετατίθεται προς τα… play offs. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: