Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Έστω και ως δανεικό…!!

Συνάντηση με τη διοίκηση της Άρσεναλ έχει ζητήσει ο Ολυμπιακός για να συζητήσουν την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ στα ερυθρόλευκα, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Έστω και ως δανεικό…
Η παραμονή του Τζόελ Κάμπελ είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, εκτός από τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.

Πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, αλλά υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για τους Πειραιώτες να κρατήσουν τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Στη χθεσινή του δήλωση στο Novasports o διεθνής άσος τόνισε πως πρέπει να τα βρουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας με την Άρσεναλ, στην οποία και ανήκει, και μετά θα αποφασίσει εκείνος για το μέλλον του.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, και οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν ζητήσει ραντεβού με τους Λονδρέζους και περιμένουν ειδοποίηση για τη συνάντησή τους.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τη σχετική κουβέντα από την ανανέωση του δανεισμού του και στη συνέχεια θα δουν αν μπορούν να κινηθούν για την αγορά του Κάμπελ, όμως οι «κανονιέρηδες» δεν φέρονται να έχουν τέτοια διάθεση.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται καλά προετοιμασμένη, γνωρίζοντας πως δεν είναι εύκολη η υπόθεση και θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν – έστω ως δανεικό – τον διεθνή άσο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: