Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Χάμιλτον για Σουμάχερ: «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο»

Στο μυαλό όλων των πιλότων –που βρίσκονται στη Μελβούρνη για την έναρξη της σεζόν- βρίσκεται ο Μίχαελ Σουμάχερ. Την πεποίθηση ότι ο Γερμανός θα τα καταφέρει εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.

Χάμιλτον για Σουμάχερ: «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο»
Την άποψη ότι το ατύχημα του Μίχαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις κάνοντας σκι συνέβη, ώστε να δείξει ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 τη δύναμη του χαρακτήρα του εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes χαρακτήρισε τον Σούμι «Θρύλο των γκριντ», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα καταφέρει να ξυπνήσει από το κώμα στο οποίο βρίσκεται από τις 29 Δεκεμβρίου.

«Είναι ένας θρύλος στο πρωτάθλημα της Formula 1, έχει πετύχει τόσα πολλά. Αισθάνομαι ότι όλα συμβαίνουν για έναν λόγο, νομίζω ότι μέσω αυτής της διαδικασίας θα δείξει τον χαρακτήρα του και το βάθος του πέρα από κάθε άλλη εμπειρία που είχε στο παρελθόν», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαι σε επαφή με τους κοντινούς ανθρώπους του. Συνεπώς, είμαι τυχερός να μαθαίνω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει και όλοι περιμένουμε να ξυπνήσει από το κώμα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: