Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

«Ποιο ντέρμπι;»

μπορμπόκης
Ο Στέφανος Μπορμπόκης o ο οποίος έχει παίξει σε όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Απόλλων 1926)μίλησε στον Arena FM 89,4 για το επικείμενο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ: «Πoιο ντέρμπι; Παίζει o δεύτερος με τον τελευταίο.  Δεν νομίζω ότι είναι ντέρμπι. Άμα πιάσει ο ΠΑΟΚ καλή απόδοση θα κερδίσει εύκολα. Δεν περίμενα τον Άρη να είναι τόσο κακός φέτος.
Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν, δεν σημαίνει ότι θα χάσει και σίγουρα, αλλιώς είναι να παίζει με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. 80 % δίνω στην νίκη του ΠΑΟΚ, 10% ισοπαλία και 10% νίκη του Άρη και να κερδίσει πάντως ο Άρης δεν σώνεται, φαίνεται πραγματικά ότι δεν μπορεί. Είναι κατάντια για την Θεσσαλονίκη να φτάσει να έχει μόνο μια ομάδα στην Α εθνική. Με στεναχωρεί πάρα πολύ και η Κρήτη να έχει τρεις ομάδες.
Τα πράγματα για τον Άρη την Κυριακή είναι πολύ δύσκολα σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ, ειδικά σε ποιοτικό επίπεδο».
Για το πέρασμα του από τον Άρη: «Εγώ όταν έπαιξα στον Άρη στην Β Εθνική είχαμε πολύ καλύτερους παίκτες από τώρα. Είχαμε προχωρήσει και στο κύπελλο, βάλαμε στον ΟΦΗ τέσσερα γκολ και ο Παναθηναϊκός είχε περάσει δύσκολα. Ανεβήκαμε σχετικά εύκολα. Τώρα δεν έχει παίκτες ο Άρης. Εκτός από τον Τάτο που ξεχωρίζει λίγο δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Η περσινή ομάδα έδειξε τουλάχιστον στο τέλος ότι μπορεί, το πάλεψε. Φέτος δεν μπορεί. Πίστευα ότι κάποια στιγμή μπορεί να ανακάμψει αλλά πλέον δεν έχει πιθανότητες. Έχει πέσει. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και οικονομικά και διοικητικά.
Άμα πέσει αυτή την στιγμή δεν θα πάει στην Φούτμπολ Λιγκ, θα πάει κατευθείαν στην Γ Εθνική πιστεύω για τους γνωστούς λόγους».
Για τον Ηρακλή: «Παρόλο που πάει καλά έχει πάρα πολλά προβλήματα διοικητικά. Μακάρι να ανέβει, έχει πολύ καλή ομάδα και με τις χορηγίες που θα πάρει από τον ΟΠΑΠ θα μπορέσει να προχωρήσει και θα αρχίσει να γίνεται δυνατός. Ο Ηρακλής είναι και ομάδα με κόσμο. Στην Α εθνική θα μπορεί να μαζεύει και 10 και 15 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο. Ποιος έχεις τόσο κόσμο;»
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Έπρεπε να βγάλουν και λίγο πάθος, αυτό που βλέπαμε τον τελευταίο καιρό ήταν απίστευτο. Να σε παίζει ο Εργοτέλης στο μισό γήπεδο με 0-2 υπέρ σου; Μια ομάδα χωρίς, πάθος χωρίς δύναμη, χωρίς τίποτα. Με τον Ολυμπιακό έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία που έλειπαν από τον φετινό ΠΑΟΚ. Έτσι πρέπει να παίξει και με τον Άρη. Με το ίδιο πάθος να προσεγγίσει και αυτό το παιχνίδι».
Για την αλλαγή του Στέφενς και για τον Γεωργιάδη: «Κάποιος έπρεπε να την πληρώσει. Μια χαρά είναι και ο Γεωργιάδης. Ας του δώσουν τις ευκαιρίες που έδωσαν και στον Στέφενς. Εμπιστεύτηκε ο Παναθηναϊκός τον Αναστασίου και αυτή την στιγμή θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Πήρε μια ομάδα από το τίποτα και την έκανε ομάδα. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ξενομανία. Άμα δεν εμπιστευτείς κάποιον πως θα σου δείξει εάν αξίζει;»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: