Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Γίνεται… πενηντάρα η Μπάγερν!

Η Μπάγερν υποδέχεται τη Λεβερκούζεν κι έχει την ευκαιρία να φτάσει τα 50 σερί ματς αήττητη στην Bundesliga. Ενδιαφέρον ματς μεταξύ Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ.

Γίνεται… πενηντάρα η Μπάγερν
Μετρά 16 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και δεν έχει χάσει στην Bundesliga εδώ και 49 παιχνίδια. Η Μπάγερν έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί της υποδεχόμενη τη Λεβερκούζεν για την 25η αγωνιστική της Bundesliga κάνοντας ένα ακόμη βήμα για τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου. Πρόκειται για την τελευταία ομάδα που της έκοψε βαθμούς, στο 1-1 του πρώτου γύρου.

Οι Βαυαροί, που βρίσκονται στο +20 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ και το +24 από τη Λεβερκούζεν, δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα πέραν της γνωστής απουσίας του Μπαντστούμπερ. Η Λεβερκούζεν θα παίξει χωρίς Παλόπ, Χέγκελερ και Κρούζε.

Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Γκλάντμπαχ στο ντέρμπι των… Μπορούσια. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που την Τετάρτη υποδέχεται τη Ζενίτ στη ρεβάνς του 4-2 της Αγίας Πετρούπολης για τους «16» του Champions League, θα είναι αποδεκατισμένη. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Σούμποτιτς, Γκουντογκάν, Μπλαστσικόφσκι, Μπέντερ και Ρόις, καθώς και ο τιμωρημένος Μχιταριάν.

Η τέταρτη Σάλκε, που την Τρίτη παίζει στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ σε διαδικαστικού χαρακτήρα ματς μετά το 6-1 στη Γερμανία, δοκιμάζεται στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, ενώ η Βέρντερ υποδέχεται τη Στουτγκάρδη που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Χουμπ Στέφενς.

Αναλυτικά η 25η αγωνιστική:

Παρασκευή 14/3
Άουγκσμπουργκ-Σάλκε (21:30)

Σάββατο 9/3 (16.30)
Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ
Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη
Χόφενχαϊμ-Μάιντς
Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ-Βόλφσμπουργκ
Χέρτα Βερολίνου-Ανόβερο
Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν (19:30)

Κυριακή 10/3
Αμβούργο-Νυρεμβέργη (16.30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φράιμπουργκ (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Παρασκευή 21/3
Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης (21:30)

Σάββατο 22/3 (16.30)
Σάλκε-Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ
Στουτγκάρδη-Αμβούργο
Ανόβερο-Ντόρτμουντ
Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ
Μάιντς-Μπάγερν Μονάχου
Γκλάντμπαχ-Χέρτα Βερολίνου (19:30)

Κυριακή 23/3
Νυρεμβέργη- Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16.30)
Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ (18:30)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: