Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Για την φανέλα του 'Aρη!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το παιχνίδι με τον συμπολίτη και την σημασία του για τον Άρη!
Ο ΑΡΗΣ στα 6 παιχνίδια που απομένουν και 6 νίκες να κάνει, δεν μπορεί να νιώθει σιγουριά για την σωτηρία. Αρκεί να κοιτάξει το πρόγραμμα των άλλων ομάδων για να αντιληφθεί ότι και με 37 βαθμούς, η Βέροια ή ο Πλατανιάς θα καταφέρουν να φτάσουν στους 38. Το ίδιο ισχύει για ομάδες όπως ο Λεβαδειακός ή ο Πανιώνιος που θεωρώ και πιστεύω ότι θα πάρουν τους βαθμούς που θα χρειαστούν για να φτάσουν στην σωτηρία.
Γράφω τα παραπάνω για να σημειώσω ότι ο ΑΡΗΣ δεν παίζει την Κυριακή τον αγώνα των... 100 χρόνων όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του ΑΡΗ και έδωσε το δικαίωμα της υπέρτατης καζούρας και ευχαρίστησης στον συμπολίτη. Ο κ. Σκόρδας έδωσε κίνητρο στον ΠΑΟΚ, έδωσε κίνητρο στον κόσμο του συμπολίτη για το ματς της Κυριακής, ακόμα μεγαλύτερο από ότι υπήρχε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Το ματς της Κυριακής φυσικά και πρέπει να το κερδίσει ο ΑΡΗΣ. Φυσικά και πρέπει να παίξει για τη νίκη με όλες του τις δυνάμεις,με πάθος και τσαμπουκά από το πρώτο δευτερόλεπτο. Φυσικά και ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει 6 νίκες στα 6 ματς και να ελπίζει ότι είτε θα εμφανιστεί μία νέα ΑΕΚ και να κάνει ότι και πέρσι (που φέτος δεν υπάρχει ανάλογο μέγεθος για να οδηγηθεί σε τέτοιες καταστάσεις με εξαίρεση τον ίδιο τον ΑΡΗ!), είτε ότι θα γίνει... πραξικόπημα και τα αποτελέσματα που πρέπει να έρθουν δεν θα έρθουν.
Πέρσι ο ΑΡΗΣ για να σωθεί τις 5 τελευταίες αγωνιστικές όπως λένε πολλοί έκανε δυο εντός έδρας νίκες με δυο αδιάφορες ομάδες (Λεβαδειακός, Αστέρας) και μία νίκη στο Περιστέρι, που έπαιζε από το 17 με δέκα παίκτες και στο ημίχρονο η διοίκηση του Σκόρδα έβγαλε ανακοίνωση και έλεγε ότι ρίχνουν τον ΑΡΗ.
Δεν φταίνε όμως ομάδες όπως η Βέροια που παίρνει το ένα διπλό πίσω από το άλλο, ούτε ο Λεβαδειακός, που ο Καμπαξής και ο Ιωαννίδης τον σφυρίζουν με τρόπο που οδηγεί σε περήφανες ανατροπές.
Φταίει ο ΑΡΗΣ και μόνο ο ΑΡΗΣ. Με τις επιλογές του Ηλιάδη το καλοκαίρι, με τις επιλογές του Σκόρδα από τον Δεκέμβρη και έπειτα, με την ανυπαρξία και των δυο στα κέντρα των αποφάσεων και την αδυναμία να προασπίσουν στο ελάχιστο τα συμφέροντα του ΑΡΗ και φυσικά να τον προστατέψουν από όσους του έχουν στερήσει φέτος πάνω από 10-12 βαθμούς.
Φταίει ο ΑΡΗΣ για τα αποτελέσματα που είχε με τον Ηλιάδη ως την 15η αγωνιστική και τον είχαν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, φταίει ο ΑΡΗΣ που από την 16η αγωνιστική και έπειτα με Σκόρδα στην διοίκηση έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς και βρίσκεται 8 βαθμούς κάτω από την ζώνη του μπαράζ και 10 συν 1 από την σωτηρία.
Δεν είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι της 100ετίας που θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία. Η παραμονή στην κατηγορία κρίθηκε ήδη κατά 99% στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα, με την Βέροια, με την Ξάνθη, με τον ΟΦΗ. Τα δυο πρώτα μόνο παιχνίδια να έπαιρνε ο ΑΡΗΣ και κανένα άλλο, αυτή την στιγμή θα ήταν ζωντανός.
Αυτό που έγινε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έμαθε σε καμία των περιπτώσεων από τα λάθη που προηγήθηκαν του αγώνα με τον Ηρακλή και οδήγησαν τον ΑΡΗ στον υποβιβασμό πριν από χρόνια.
Ο κόσμος του ΑΡΗ φυσικά και πρέπει να γεμίσει το Κλ. Βικελίδης. Ο κόσμος του ΑΡΗ φυσικά και πρέπει να προσπαθήσει να βοηθήσει με τον τρόπο του την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Οι παίκτες έχουν υποχρέωση για την φανέλα της ομάδας, το γόητρο των τοπικών ντέρμπι, τα όσα αντιπροσωπεύει όλα αυτά τα χρόνια ο αντίπαλος να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν.
Όσο για την διοίκηση που έχει απομείνει με τρία μέλη, αλλά δεν λέει να φύγει, το μόνο που απομένει να προσφέρει πριν την συμπλήρωση των 100 χρόνων του συλλόγου, είναι να παραιτηθεί. Ίσως βέβαια να μην χρειαστεί ούτε αυτό την επόμενη εβδομάδα...
ΥΓ1 Είναι γενναία η απόφαση της παρουσίας στο γήπεδο από τους οργανωμένους. Με τον ΠΑΟΚ να στέλνει επιστολές στον Δένδια και να συναγωνίζεται με την διοίκηση του ΑΡΗ ποιος θα ζητήσει περισσότερους εισαγγελείς και ΜΑΤ. Θα είναι όμως εκεί για να προασπίσουν την περιφρούρηση και τα συμφέροντα του ΑΡΗ. Μακάρι να τα καταφέρουν γιατί ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με τον ΑΡΗ, δεν αξίζει για λάθη και εγκλήματα παραγόντων, να μπουν φυλακή νέα παιδιά και να καταστραφούν οικογένειες επειδή δεν έχουν την ψυχραιμία να δεχθούν όλα όσα διαδραματίζονται σε ένα σύλλογο που υπεραγαπούν.
ΥΓ2 Δεν... υπάρχει το ηχητικό που έπαιξαν στην εκπομπή τους οι οργανωμένοι του SUPER-3 για Σκόρδα, Κόντη και μεταγραφές. Δέσμευση ότι θα ανέβει στο επόμενο blog, αν ακόμα υπάρχει λόγος...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: