Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

«Θανατηφόροι προϋπολογισμοί»!

Κώστας Θάνος
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πάλης, Κώστας Θάνος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την τεράστια μείωση στον προϋπολογισμό των ομοσπονδιών και όπως τόνισε με τέτοια νούμερα δεν μπορούμε να μιλάμε για Ελληνικό αθλητισμό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είναι «θανατηφόροι» οι προϋπολογισμοί των ομοσπονδιών. Δεν μπορούμε να συζητάμε για Ελληνικό αθλητισμό με αυτόν τον προϋπολογισμό και αυτά τα χρήματα και σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογημένη η απόφαση αυτού του ποσού για τον Ελληνικό αθλητισμό».
Για την συνολική μείωση που φτάνει το 70%: «Η μείωση στον προϋπολογισμό των ομοσπονδιών από το 2010 έως και σήμερα αγγίζει περίπου το 80%. Σε κανένα μισθό δεν έγινε μείωση της τάξης του 80%. Ο αθλητισμός παράγει κοινωνικό έργο είναι συνδεμένος με την ιστορία και τον πολιτισμό αυτής της χώρας και δεν νοείτε το 2013 με ελλειμματικό προϋπολογισμό η χώρα να έχει ξοδέψει 22εκ. ευρώ για όλο τον Ελληνικό αθλητισμό και το 2014 με 1.5 δις πλεόνασμα να μας κάνουν και πάλι τόσο μεγάλη μείωση.
Τα χρήματα που διατίθενται στον Ελληνικό αθλητισμό επιστρέφουν στην οικονομία και στην κοινωνία. Το κοινωνικό και το παιδαγωγικό έργο που γίνεται δια μέσο των ομοσπονδιών αυτό και μόνο φτάνει και για να χρηματοδοτείται αυτό που λέγεται Ελληνικός αθλητισμός  ».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: