Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ο Ιβάν είναι εδώ!

Τις… Κασσάνδρες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ διαψεύδει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος καταστρώνει το πλάνο της ΠΑΕ για τα επόμενα χρόνια σε συνδυασμό με την μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα.

Ο Ιβάν είναι εδώ!
«Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Σαββίδης», είχε ειπωθεί πρόσφατα από κάποιους και υποστήριζαν για τον ομογενή επιχειρηματία πως «η μία πικρία διαδέχεται την άλλη κι επειδή οι δουλειές του δεν προχωράνε, μάλλον δεν θα συνεχίσει».

Όπως λένε στον ΠΑΟΚ, κάποιοι αυτό ήλπιζαν και για αυτό έβγαζαν προς τα έξω τη συγκεκριμένη φημολογία.

Η πραγματικότητα για τον Ιβάν Σαββίδη είναι διαφορετική και ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα, αλλά σκοπεύει τα επόμενα χρόνια να αφήσει το Ροστόφ και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

Πρόθεση του ομογενούς επιχειρηματία είναι να επιστρέψει στην πατρίδα, όταν εκείνος εκτιμήσει πως φτάσει στο επιχειρηματικό του απόγειο και ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει μία από τις κύριες ενασχολήσεις του.

Μέχρι σήμερα οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν κάποιον τίτλο από την ημέρα που ανέλαβε ο Σαββίδης, ο οποίος την ίδια ώρα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα για την κατασκευή αθλητικού κέντρου και τα επιχειρηματικά του σχέδια συναντούν «εμπόδια».

Παρόλα αυτά, ο πεισματάρης επιχειρηματίας εξετάζει διαφορετικά πλάνα που μπορεί να εφαρμόσει για να πετύχει τους σκοπούς του.

Από εκεί και πέρα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου φέρεται να έχει ετοιμάσει το πλάνο με το οποίο θα κινηθεί αγωνιστικά και μεταγραφικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά τώρα τα χρέη στο Δημόσιο, ο Σαββίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώρια για να γίνει αποδεκτή η πρόταση ύψους 12 εκατ. ευρώ που έχει καταθέσει στο Υπουργείο Οικονομικών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: