Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

«Μπορεί την νίκη ο Άρης»

33_103
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς.
Μίλησε για το παιχνίδι των “Κίτρινων” με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως πρέπει οι παίκτες να βάλουν στην άκρη τα διοικητικά και να παίξουν με πάθος για την ιστορία της ομάδας.
Υπογράμμισε, πως είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του αγώνα και πως στο μυαλό όλων πρέπει να υπάρχει μόνο η λέξη νικητής.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παντζιαράς:
Για την διαφορά που έχουν τα Άρης – ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια:
“Τα παιχνίδια τότε ήταν ξεχωριστά και στους παίκτες και στους φιλάθλους. Όλη η εβδομάδα περνούσε με συζήτηση για το παιχνίδι. Όλα αυτά πήγαν στο παρελθόν και ήρθε η διχόνοια των φιλάθλων. Πρέπει όλα αυτά να τα βάλουμε πίσω και να επιστρέψει η συζήτηση με την καλή έννοια για το παιχνίδι”.
Για την συγκέντρωση που έκανα παλαιότερα οι παίκτες πριν από τα παιχνίδια:
“Αυτό το κάναμε γιατί νιώθαμε μια οικογένεια και αυτό μας έδινε δύναμη. Πρέπει πάλι να γίνουμε οικογένεια και να επιστρέψουν οι παλαίμαχοι κοντά στην ομάδα”.
Για την επόμενη μέρα του Άρη σε περίπτωση υποβιβασμού:
“Η ιστορία του Άρη είναι κοντά 100 χρόνια και δεν τελειώνει με την φετινή χρονιά. Η ομάδα θα συνεχίσει σε όποια εθνική και να βρεθεί και πρέπει όλοι να κάτσουμε κάτω να δούμε τι θα κάνουμε την ομάδα για να επιστρέψει και να πρωταγωνιστήσει. Θέλω να μην γίνει κάτι σαν την ΑΕΚ που είναι πολύ δύσκολο .Μόνο που το συζητάω στεναχωριέμαι”.
Για την ιδιαιτερότητα που έχουν τα Άρης – ΠΑΟΚ:
“Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, πέρα από το ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ έχει και την ψυχολογία από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Άρη πρέπει να δούνε τον ΠΑΟΚ στα ίσια, να παίξουν για την ιστορία και αν παίξουν με πάθος και με το “θέλω” δεν μετράει η βαθμολογική διαφορά. Αν το κάνει αυτό ο Άρης θα είναι ο νικητή και είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν πρέπει να βλέπουμε το παιχνίδι αυτό ως το τελευταίο αλλά ως μια αρχή. Παλιότερα παίζαμε για την ομάδα και την φανέλα και αυτό πρέπει να γίνει και τώρα”.
Για το πώς ένιωθε παλαιότερα όταν έπαιζε σε τέτοια παιχνίδια:
“Όταν έπαιζα σε τέτοιους αγώνες άκουγα μέσα στην ψυχή μου μόνο την λέξη Άρης από τον κόσμο. Ένιωθα και είχα μέσα στο μυαλό μου την λέξη νικητής. Αυτό πρέπει να κάνουν και οι παίκτες τώρα”.
Για το αν μπορεί να παραμείνει ο Άρης στην κατηγορία σε περίπτωση που νικήσει τον ΠΑΟΚ:
“Μια νίκη με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη υπόθεση. Εκτός από τους βαθμούς είναι και η ψυχολογία. Μετά θα κάνουμε πάλι την αριθμητική για να δούμε τις ελπίδες μας”.
Για το αν επηρεάζονται οι παίκτες από τα διοικητικά:
“Σίγουρα ένα μέρος της ομάδας επηρεάζεται αλλά πρέπει τα διοικητικά να τα αφήσουν οι ποδοσφαιριστές στην άκρη. Δεν παίζει ρόλο ποιος είναι ο πρόεδρος. Σημασία έχει μόνο η νίκη”.
Για το αν θα πάει στο γήπεδο:
“Βεβαίως θα πάω στο γήπεδο”.
Για το μήνυμα στο κόσμο:
“Ο κόσμος έχει αποδείξει τον εαυτό του και στις κακές στιγμές. Πρέπει να είναι σύσσωμοι, να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα, να έχουν στο στόμα τους μονάχα την λέξη Άρης και να φύγουμε όλοι ευχαριστημένοι με την νίκη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: