Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Τους βάζει στο κλίμα ο Βαγγέλη!

Ιδιαίτερος είναι ο ρόλος του Βαγγέλη στα αποδυτήρια του Άρη εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Αλβανό αμυντικό να έχει αναλάβει… παιδαγωγικό ρόλο για τους νεαρούς άσους της ομάδας.

Τους βάζει στο κλίμα ο Βαγγέλη
Σημαντική θεωρείται η συμβολή του Χρίστου Βαγγέλη στην τόνωση της ψυχολογίας των νεαρών ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Αλβανός αμυντικός βάζει στο κλίμα τους «μικρούς» και τους προετοιμάζει όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να αντιληφθούν τις απαιτήσεις που έχουν τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Άλλωστε, ο διεθνής παίκτης ξεχωρίζει για το πάθος που βγάζει στο χορτάρι και αυτό είναι κάτι που προσπαθεί να μεταφέρει και στους νεαρούς συμπαίκτες του.

Ο 29χρονος αμυντικός είναι, άλλωστε, αυτός που έχει ζήσει τα περισσότερα Αρης-ΠΑΟΚ από οποιονδήποτε άλλο που φοράει σήμερα τη φανέλα των «κιτρίνων».

Στον Άρη όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι άξιζαν κάτι καλύτερο τη φετινή σεζόν και να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: