Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Πασκουάλ-Ναβάρο: «Είναι πρωταθλητές Ευρώπης…»

Ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δεν στέκονται στις απουσίες του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και… υπενθυμίζουν πως πρόκειται για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Πασκουάλ-Ναβάρο: «Είναι πρωταθλητές Ευρώπης…»
Τι κι αν ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Βαρκελώνη χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη; Ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο γνωρίζουν πως η Μπαρτσελόνα δεν επιτρέπεται να υποτιμήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης την Παρασκευή.

«Ο Ολυμπιακός υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε τα δύο τελευταία χρόνια. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ελπίζουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και να έχουμε μια καλή βραδιά. Είναι σημαντικό για μας να κερδίσουμε μπροστά στο κοινό μας. Έχουμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά θέλουμε να εξασφαλίσουμε μαθηματικά και το πλεονέκτημα έδρας κι αν νικήσουμε την Παρασκευή θα είμαστε μέσα στο στόχο μας», δήλωσε ο τεχνικός των Καταλανών.

Ο αρχηγός της ομάδας, που θα φτάσει τις 253 εμφανίσεις και θα γίνει ρέκορντμαν συμμετοχών στην Ευρωλίγκα, είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και ελπίζουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδια σε μία ωραία ατμόσφαιρα για να είναι γιορτή για όλους. Θέλω να φτάσουμε στο Final Four κι αν πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας, θα τα καταφέρουμε».

Όσο για την προσωπική του διάκριση, ο «Λα Μπόμπα» τόνισε: «Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε έναν σύλλογο σαν την Μπαρτσελόνα, που έχει τόσο μεγάλες βλέψεις και παίζει πολλά παιχνίδια. Νιώθω υπέροχα εδώ κι ελπίζω να παίξω ακόμη κι άλλα πολλά παιχνίδια. Αισθάνομαι καλύτερα σε σχέση με πέρσι, όπου πέρασα δύσκολες στιγμές με τους τραυματισμούς μου».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: