Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αυτή θα είναι η νέα ομάδα του Σάντος!!

Σε ποιον πάγκο θα βρίσκεται τελικά ο Πορτογάλος προπονητής μετά το Μουντιάλ; Στον ΠΑΟΚ, σε άλλη ελληνική ομάδα ή σε σύλλογο του εξωτερικού; Η απάντηση στο αποκλειστικό θέμα του sportdog!
Το... σήριαλ Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά φθάνει στο τέλος του, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πορτογάλος ήδη έχει λάβει την απόφαση του σχετικά με την επόμενη ομάδα που θα κοουτσάρει, η οποία τελικά δεν θα είναι ο ΠΑΟΚ!
Παρά τις σχετικές φήμες που κυκλοφορήσαν μετά την ανακοίνωσή της αποχώρησής του από τον πάγκο της Εθνικής μετά το Μουντιάλ, ο Σάντος δεν θα επιστρέψει στην Τούμπα, αλλά ούτε και θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα (π.χ. ΑΕΚ) όπως διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες.
Η στήλη «sportdog penalty» αποκαλύπτει πως σύμφωνα με αξιόπιστες μανατζερικές πηγες από την Πορτογαλία, ο Φερνάντο μετά το Μουντιάλ θα αναλάβει την Πόρτο! Μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι αναφέρουν πως η υπόθεση είναι... κατά 80% κλεισμένη, δηλαδή αφήνουν και ένα μικρό «παράθυρο», μήπως αλλάξει κάτι στο επόμενο διάστημα.
Ο Σάντος πάντως θα κάτσει (αν κάτσει) για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον πάγκο της Πόρτο, αφού είχε και ένα πέρασμα από τον πορτογαλικό σύλλογο την τριετία 1998-2001...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: