Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Σαλπιγγίδης: «Δεν πρέπει να είμαστε υπερήφανοι…»

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του απ’ την ήττα του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο, βάσει της εμφάνισης του ΠΑΟΚ.

Σαλπιγγίδης: «Δεν πρέπει να είμαστε υπερήφανοι…»
Την απογοήτευσή του για την ήττα του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό εκδήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε στην εικόνα που θα έπρεπε να δείξει.

Ο επιθετικός του «δικέφαλου» αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως δεν είναι προμήνυμα για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει ξανά τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης:

«Η αποψινή βραδιά θα είναι δύσκολη για όλους. Δεν θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι μετά τη σημερινή μας παρουσία. Καλή μια καλή πορεία στο κύπελλο και θα έπρεπε να είμαστε το ίδιο καλοί και σήμερα, όμως δεν το κάναμε. Όταν παίζεις σε έναν τελικό πρέπει να καταθέσεις σώμα και ψυχή, ό,τι έχεις και δεν έχεις. Έμείς όμως δεν το κάναμε και έτσι ο παναθηναϊκός νίκησε δίκαια».

Για τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: «Όλα παίζουν τον ρόλο τους σε έναν τελικό. Δεχτήκαμε νωρίς ένα γκολ, όμως θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αμέσως, με το δοκάρι που είχα και κάποιες ακόμα ευκαιρίες. Ίσως το παιχνίδι είχε άλλη εξέλιξη. Αυτό όμως έχει μικρή σημασία, αφού στη γενικότερη εικόνα δεν ανταποκριθήκαμε σ’ αυτό που έπρεπε».

Για το λόγο που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει: «Είναι ένας τελικός που πρέπει να είσαι καλός. Αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να αναζητήσεις την ευθύνη σε έναν λόγο μόνο».

Για τα ματς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι μόνο τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, θα δώσουμε συνολικά έξι παιχνίδια και μπορεί να κριθεί σε οποιοδήποτε. Πρέπει να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση, ελπίζω τελικά να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: