Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Γεωργιάδης: «Κάποιοι παίκτες δεν άντεξαν το βάρος»

Αγχωμένους είδε κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης στον τελικό Κυπέλλου. «Έχουν υγεία και ηρεμία στον Παναθηναϊκό, ενώ εμείς όχι», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ίσως μας έκανε κακό ο ημιτελικός».

Γεωργιάδης: «Κάποιοι παίκτες δεν άντεξαν το βάρος»
Η πίεση για κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος βγήκε σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο 42χρονος τεχνικός σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κυπέλλου πως στις τάξεις του «τριφυλλιού» υπάρχει υγεία και ηρεμία και πως το δεύτερο στοιχείο δεν το έχει η δική του ομάδα. Επιπλέον, ανέφερε πως ίσως να έκανε κακό ο ημιτελικός της διοργάνωσης κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είναι μία δύσκολη βραδιά. Ξεκινώντας το παιχνίδι είδα πολύ άγχος κυρίως από κάποιους έμπειρους παίκτες, οι νεότεροι ήταν καλά. Κάποιοι δεν άντεξαν το βάρος αυτού του τελικού. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο απελευθερωμένος, ζητούσαν πιο πολύ την μπάλα και όταν είσαι έτσι είναι και η τύχη μαζί σου. Μετά το 25' χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες, εκεί δεν μας ήθελε και η τύχη. Στο δεύτερο δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ και εκεί τελείωσε το ματς. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και του δίνω συγχαρητήρια. Ο Παναθηναϊκός λειτούργησε καλά ως ομάδα, εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι», ήταν η αρχική του τοποθέτηση και πρόσθεσε:

«Ίσως μας έκανε κακό ο ημιτελικός, χάσαμε ενέργεια, χάσαμε και κάποιους παίκτες. Μεσολάβησε μικρό χρονικό διάστημα και δεν προλάβαμε νε ανασυνταχθούμε. Ίσως το βάρος για κάποιους παίκτες ήταν μεγάλο».

Για το πρόβλημα στις στημένες φάσεις: «Το ξέραμε ότι είχαμε διαφορά ύψους. Οι στημένες φάσεις είναι και θέμα θέλησης και τύχης. Στο πρώτο γκολ του Μπεργκ κάπου κόντραρε η μπάλα και μετά σούταρε. Οι στημένες φάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση είναι και θέμα αυτοσυγκέντρωσης».

Για τον τρόπο που επέλεξε ο ίδιος να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ: «Εμείς δεν θέλαμε να αλλάξουμε πολλά, η άμυνα μας είχε σταθεί μια χαρά. Ο Μπεργκ είχε την ικανότητα και την τύχη και πέτυχε αυτά τα τέρματα. Σας είπα είναι δύσκολη βραδιά, από αύριο θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Ερωτηθείς αν θα επηρεάσει την ομάδα του ενόψει πλέι οφ αυτό το αποτέλεσμα: «Είναι δύσκολη η κατάσταση, αύριο θα ξημερώσει μία καινούργια μέρα, θα δούμε».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες τριών σημαντικών παικτών του ΠΑΟΚ: «Τώρα μπορούμε να πούμε ότι ήταν σημαντικές. Και ο Κατσουράνης μας έλειψε λόγω της εμπειρίας και ο Νάτχο, αλλά τώρα κάνουμε υποθέσεις. Σίγουρα θα θέλαμε σήμερα αυτούς τους παίκτες».

Για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ομάδας: «Λογικό είναι, λογική είναι αυτή η αντίδραση του κόσμου».

Για τον νικητή της βραδιάς και τη διαχείριση που έχει κάνει, λόγω του μικρού μπάτζετ: «Έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο, έχουν υγεία, ηρεμία, έμειναν ενωμένοι μέχρι το τέλος. Έχουν τον ίδιο προπονητή από την αρχή της χρονιάς. Δεν νομίζω να έχουμε αυτή την ηρεμία εμείς, από εμάς υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Ακόμη και σήμερα η πίεση φάνηκε να είναι μεγαλύτερη σε εμάς, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν απελευθερωμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: