Κυριακή 27 Απριλίου 2014

«Μπεργκ, ο βασιλιάς της Αθήνας»!

Αποθέωση για τον Μάρκους Μπεργκ από τα Μέσα της Σουηδίας, χαρακτηρίζοντας τον «killer» του Παναθηναϊκού ως τον... βασιλιά της Αθήνας, μετά το σόου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο διεθνής φορ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τελικού του Κυπέλλου, βάζοντας... φαρδιά-πλατιά την σφραγίδα του στο παιχνίδι με τα τρία γκολ που σημείωσε. Δεν θα μπορούσε και ο Τύπος της Σουηδίας να μην ασχοληθεί με την «παράσταση» του Μάρκους Μπέργκ.
Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες μάλιστα της χώρας, η «Expressen» στην ηλεκτρονική της έκδοση αποθεώνει τον Σουηδό άσο, τον οποίο χαρακτηρίζει «Βασιλιά της Αθήνας»!
«Ο Μπεργκ ήταν ο μεγάλος ήρωας στον τελικό του Κυπέλλου στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος του κειμένου και συνεχίζει αναφέροντας:
«Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο βασιλιάς της Αθήνας από χθες το βράδυ. Ήταν αυτός που έκρινε τον τελικό του ελληνικού Κυπέλλου, κάνοντας χατ τρικ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-1 σε έναν αγώνα που επικράτησε χάος στις κερκίδες. Μετά από μερικά δύσκολα χρόνια στην Ευρώπη, πήρε... ζωή και πάλι με τον Μπεργκ. Ήταν ο μεγάλος ήρωας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας τρία τέρματα».
Με τον τελικό του Κυπέλλου ωστόσο ασχολήθηκε και μία από τις κορυφαίες εφημερίδες της Πορτογαλίας στην ηλεκτρονική της έκδοση, η «A Bola», ελέω Ζέκα φυσικά, εστιάζοντας όμως και στα επεισόδια που έλαβαν χώρα.
«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το ελληνικό Κύπελλο που χαρακτηρίστηκε από σκηνές βίας. Επικράτησε του ΠΑΟΚ με 4-1, σε έναν αγώνα που αμαυρώθηκε από σκηνές βίας μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης στον οποίο συμμετείχαν οι Πορτογάλοι Ζέκα και Μίγκελ Βίτορ, πετάχτηκαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πέταξαν και πυρσούς».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: