Κυριακή 27 Απριλίου 2014

«Συγγνώμη και ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ»

«Απολογήθηκε» στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Γιώτης Σταματόπουλος για τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, ευχαριστώντας τον παράλληλα για το ταξίδι που έκανε.

«Συγγνώμη και ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ»
Συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το χαμένο τρόπαιο στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, μετά την ήττα με 4-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έδωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη, Γιώτης Σταματόπουλος. Επιπλέον, ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα, κάνοντας πολλά χιλιόμετρα.

«Όταν χάνεις έναν τελικό με τέτοιο σκορ δεν μπορείς να πεις πολλά. Η φάση κλειδί για εμάς ήταν από το 30ο έως μέχρι το 45ο που χάσαμε τρεις ευκαιρίες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον κόσμο που έκανε αυτή τη μεγάλη απόσταση από τη Θεσσαλονίκη έως εδώ για να στηρίξει την ομάδα και ένα μεγάλο συγγνώμη για το αποτέλεσμα», είπε αρχικά στην κάμερα του OTE TV.

Ερωτηθείς αν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε σημαντικές απουσίες απάντησε: «Είπαμε ότι είναι λυπηρό που λείπουν Κατσουράνης, Νάτχο και Αθανασιάδης, όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Οι πιθανότητες είχαμε πει ότι είναι μοιρασμένες. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε μπροστά τα play-off».

Δεν υπάρχουν σχόλια: