Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αμπέντ: «Δεν έχω λόγια»

Δεν μπορούσε να περιγράψει την χαρά του ο Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός άσος ευχαρίστησε τους πάντες που αποτελούν τον Παναθηναϊκό για τη δυνατότητα που του έδωσαν να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο.

Αμπέντ: «Δεν έχω λόγια»
Κάτι παραπάνω από χαρούμενος ήταν ο Μεχντί Αμπέντ μετά το 4-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αλγερινός άσος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην αποψινή επιτυχία, που ήταν ουσιαστικά ο πρώτος τίτλος στην καριέρα του και ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα όσο είναι όλοι μαζί ενωμένοι.

«Φανταστικό να κερδίζουμε τρόπαιο στην πρώτη μας σεζόν. Μπορέσαμε όλοι μαζί να παίξουμε πολύ καλά σαν ομάδα κι αυτό έκανε την διαφορά. Ελπίζω να πάρουμε κι άλλους τίτλους. Τα λόγια του προπονητή μας πριν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν να μπούμε και να απολαύσουμε τον αγώνα. Ειδικά οι οπαδοί μας ήταν απόψε πάλι κοντά μας και είναι πολύτιμοι κάθε φορά, σε κάθε αγώνα. Αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι και να συνεχίζουμε με νίκες. Όλος ο σύλλογος είναι ενωμένος. Φίλαθλοι, παίκτες, τιμ, όλοι σαν ένα. Είναι ο πρώτος μου τίτλος, γι αυτό έγινα ποδοσφαιριστής για να σηκώνω τίτλους και οι συμπαίκτες μου απόψε μου έδωσαν τη δυνατότητα να το πετύχω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανήκουν στο σύλλογο», τα λόγια του στον OTE Sport.

«Πρωταθλητές, όλε, όλε, όλε! Εκπληκτική σεζόν για μένα, δεν έχω λόγια! Έχω βελτιωθεί σαν παίκτης και σαν άνθρωπος, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου», ανέφερε στα «τιτιβίσματά» του.
View image on Twitter
Campeones olé olé olé !!
View image on Twitter
Fanstastic season for me ,i have no words ,progress as a player and a sa Man thanks to all my team mates


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: