Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η μεγαλύτερη μετακίνηση… επιθετικού στην Ελλάδα!!

Πριν την έναρξη του τελικού όλοι σχολίαζαν το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μετά τη λήξη, φίλοι κι αντίπαλοι σχολίαζαν -και υποκλίνονταν- στην καλύτερη φετινή μεταγραφή: Τον Μάρκους Μπεργκ!

Η μεγαλύτερη μετακίνηση… επιθετικού στην Ελλάδα!
Αν είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού έχεις αρχίσει -χωρίς αναστολές πλέον- να τον συγκρίνεις με τον Κριστόφ Βαζέχα.

Αν είσαι οπαδός άλλης ελληνικής ομάδας (και δε φοράς το αντίστοιχο χρώμα γυαλιών) του βγάζεις το καπέλο.

Και αν είσαι ο… Μάρκους Μπεργκ μπορείς ν’ απολαύσεις την αναγνώριση της καλύτερης φετινής μεταγραφής στην Ελλάδα και μια απ’ τις μεγαλύτερες που έχει κάνει ποτέ το «τριφύλλι».

Όχι ότι ο Σουηδός περίμενε τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (και τη μετατροπή του στον πρώτο παίκτη στην ιστορία του Παναθηναϊκού που κάνει χατ-τρικ) για να δείξει την κλάση του. Είχε προλάβει να το κάνει ήδη με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.

Με γκολ βγαλμένα από το εγχειρίδιο του ιδανικού σέντερ-φορ. Με ασίστ που τον κάνουν -εκτός από σούπερ παίκτη- και σούπερ… συμπαίκτη. Και γενικώς με ενέργειες (όπως οι αποψινές) που επιβεβαιώνουν ότι είναι πολυτέλεια για το ποδοσφαιρικό μας επίπεδο.

Άλλωστε η μοίρα τα ‘φερε έτσι, ώστε τα δυο ομορφότερα γκολ του να μπουν μπροστά στο περιβόητο πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ. Κι έκαναν ακόμα πιο απαραίτητη τη… διόρθωση σ’ αυτό, ώστε να μιλά για τη μεγαλύτερη μετακίνηση επιθετικού τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.







Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: