Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Μπαίνει σε περιπέτειες...!

Συνεχίζει να «φλερτάρει» με τον υποβιβασμό η Γρανάδα του Ορέστη Καρνέζη, που ήταν και πάλι βασικός, μετά την ήττα με 3-0 από τη Βαγεκάνο για 35η αγωνιστική της Primera Division. «Ανάσα» για Χετάφε.

Μπαίνει σε περιπέτειες...
Βασικός σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της Γρανάδα ήταν ο Ορέστης Καρνέζης, καθώς μετά από αυτά με Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, αγωνίστηκε στο εντός έδρας ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Λούκας Αλκαράθ που τελείωσε τον αγώνα με δέκα, διότι δέχθηκε δύο κίτρινες σε έντεκα λεπτά (41',52') ο Μπραίμι και έμεινε σε επαφή με τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς έχει 37 πόντους και η 18η έχει πέντε λιγότερους. Οι νικητές έφθασαν τους 43, αλλά δεν μπορούν να στοχεύουν σε κάτι παρά σε ένα καλό… πλασάρισμα.

Βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και προσωρινά (;) η Χετάφε, ύστερα από τη νίκη με 1-0 επί της Μάλαγα χάρη σε γκολ του Αντριάν Κολούνγκα. Η ομάδα του Κοσμίν Κόντρα έφτασε τους 35 πόντους και ξεπέρασε τη Βαγιαδολίδ, η οποία αγωνίζεται αύριο με τη Θέλτα στο Βίγκο και χρωστάει ακόμη ένα παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του επιθετικού των γηπεδούχων, Τσιπριάν Μαρικά που δέχθηκε κίτρινη στο 12’ και στο 37’, ενώ ο Ανχελέρι στο 39’ και στο 76’ για τους φιλοξενούμενους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: