Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Στάση αναμονής τηρεί ο Διούδης!!

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Σωκράτη Διούδη στην επόμενη μέρα του Άρη, αφού ο νεαρός γκολκίπερ μπορεί να αποχωρήσει μόνο αν φέρει πρόταση από άλλον σύλλογο.

Στάση αναμονής τηρεί ο Διούδης
Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Άρη θεωρείται αυτή τη στιγμή ο Σωκράτης Διούδης.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας κατάφερε να ξεχωρίσει στη φετινή άσχημη πορεία των «κίτρινων», με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό στη Football League και η περίπτωσή του παρουσιάζεται ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο νεαρός πορτιέρο έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης και το περασμένο καλοκαίρι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2016.

Μάλιστα, είναι από τους λίγους παίκτης που έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τα χρήματά του, μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου (επομένως δεν έχει και δικαίωμα προσφυγής).

Για το μέλλον του διεθνούς με την Ελπίδων άσου έχουν ακουστεί αρκετά και ίσως ακουστούν ακόμα περισσότερα το επόμενο διάστημα. Από την πλευρά του, ο Διούδης τηρεί σιγήν ιχθύος και φέρεται να περιμένει τις εξελίξεις στην ομάδα.

Αν τελικά ο Άρης αγωνιστεί στη Football League, το συμβόλαιό του είναι κανονικά σε ισχύ και μπορεί να φύγει μόνο αν φέρει πρόταση.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν «τσεκάρει» από κοντά τις ικανότητές του. Μία εξ’ αυτών είναι και ο Ολυμπιακός, αλλά επισήμως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστού για τους Πειραιώτες ή για ομάδα του εξωτερικού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: