Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δεν κρατιέται!!

Έχει πάρει φόρα. Και δε σταματάει αν δεν περάσει τα… σύνορα! Η φορμαρισμένη Τότεναμ απέδρασε και απ’ το Στόουκ (1-0) κι είναι έτοιμη ν’ αφήσει με την όρεξη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου τη Γιουνάιτεντ.

Δεν κρατιέται! (video)
Τις διαδικασίες για ν’ αφήσει στον… καναπέ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παίξει εκείνη την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη, συνέχισε η Τότεναμ.

Τα φορμαρισμένα «σπιρούνια» αποδείχθηκαν ανθεκτικά και στη δύσκολη έδρα της Στόουκ και περνώντας από ‘κει με το 1-0, άνοιξαν τη διαφορά τους στην έκτη προνομιούχο θέση.

Το γκολ του Ρόουζ απ’ το 33’ αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του Τιμ Σέργουντ, που σημείωσε την τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς και της αρκούν πια τέσσερις πόντοι τις δυο τελευταίες αγωνιστικές ώστε ν’ αδιαφορεί πλήρως για το τι θα κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ώρα όμως που η Τότεναμ σκότωνε πολλές απ’ τις ελπίδες των «κόκκινων διάβολων» για την Ευρώπη, η Φούλαμ σκότωνε… τις δικές της για την παραμονή. Για την ακρίβεια αυτοκτονούσε, αφού δέχθηκε δυο γκολ στο τελευταίο τέταρτο απ’ τη Χαλ και με το τελικό 2-2 απέτυχε να βγει απ’ την επικίνδυνη ζώνη.

Αντίθετα, κανένα άγχος για όλα αυτά δεν έχει πλέον η Σουόνσι. Κι αυτό διότι σάρωσε την Άστον Βίλα και φτάνοντας (με πρωταγωνιστή τον Μπονί) στο εντυπωσιακό 4-1, εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League.

Μεγάλο βήμα, δε, γι’ αυτό έκανε και η Γουέστ Μπρομ, που λύγισε 1-0 τη Γουέστ Χαμ (με γκολ του Μπεραΐνο) κι έμεινε σε απόσταση απ’ τους μπελάδες.


Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής

Σάββατο, 26 Απριλίου

Σαουθάμπτον-Έβερτον 2-0
(2’ αυτ. Αλκαράθ, 31’ αυτ. Κόουλμαν)

Φούλαμ-Χαλ 2-2
(55’ Ντετζάγκα, 58’ Αμορεμπιέτα - 75’ Γέλαβιτς, 87’ Λονγκ)

Στόουκ-Τότεναμ 0-1
(33’ Ρόουζ)

Σουόνσι-Άστον Βίλα 4-1
(10’, 90’+4’ πεν. Μπονί, 26’ Σέλβεϊ, 73’ Ερνάντες - 22’ Αγκμπονλαχόρ)

Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ 1-0
(11’ Μπεραΐνο) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: