Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αλαφούζος: «Μπορούμε να χτυπήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος στάθηκε στη δυναμική του Παναθηναϊκού. «Σκάνδαλο αν ξανασφυρίξει ο Σπάθας», είπε για το ματς απέναντι στην Ξάνθη.

Αλαφούζος: «Μπορούμε να χτυπήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος των «πράσινων», με δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στη γενικότερη δυναμική της ομάδας.

Τέλος, αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας δήλωσε εκνευρισμένος από τα όσα συνέβησαν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Ξάνθη, τονίζοντας πως θα ήταν σκάνδαλο αν ο Σπάθας οριστεί εκ νέου από την ΚΕΔ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη αναγέννησης. Έχουμε καλή ομάδα και παίκτες, εξαιρετικό τεχνικό τιμ, ενώ έχουμε οργανωθεί και διοικητικά. Πιστεύαμε ότι φτιάχνουμε κάτι ιδιαίτερο. Στηριχθήκαμε σε που πράγματα με τα οποία κάποιοι δεν συμφωνούν. Φτιάξαμε μια ηθική ομάδα με υψηλό φρόνημα. Είμαστε μια έντιμη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ισοδύναμος, αλλά έτσι είναι η μπάλα. Παίξαμε καλύτερα, ενώ αυτοί είχαν απώλειες.

Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες απόψεις. Το πιστεύαμε, αλλά ήμασταν προσγειωμένοι γιατί τα όνειρα και οι ελπίδες δεν υλοποιούνται πάντα. Αλίμονο αν ο Παναθηναϊκός δεν εξασφάλιζε την άδεια. Έλεγαν πολλά στην αρχή της χρονιάς.

Εμάς στόχος μας είναι να παίζουμε καλή μπάλα και μας αφήνουν να κερδίζουμε. Έχω ένα τεράστιο παράπονο για το ματς της Ξάνθη, αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα. Δεν έπρεπε να υποβιβαστεί ο Απόλλων. Ήταν σκάνδαλο αυτό που συνέβη, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ντροπή για τον Σπάθα, ελπίζω να μην ξανασφυρίξει ποτέ.

Με στενοχώρησαν τα βεγγαλικά και οι φωτοβολίδες, πρέπει να τα περιορίσουμε. Δεν μιλήσαμε με τον κ.Σαββίδη μετά το ματς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: