Κυριακή 27 Απριλίου 2014

«Restart» εν όψει πλέι οφ!

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο, γνωρίζοντας βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό, και πλέον αναγκάζεται να κάνει… επανεκκίνηση εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ της Super League.

«Restart» εν όψει πλέι οφ
Απογοήτευση επικρατεί στον ΠΑΟΚ για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου και τον τρόπο που ηττήθηκε (4-1) η ομάδα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Σαββίδης πίστευε πολύ στην κατάκτηση του τροπαίου και, με τα όσα έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, δεν πίστευε στα μάτια του.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν μπορούσε να καταλάβει πώς μια ομάδα με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ κατάφερε να πάρει μια τόσο σημαντική νίκη.

Μάλιστα, στην τηλεοπτική μετάδοση φάνηκε να είναι στενοχωρημένος στη θέση του, δίπλα στη σύζυγό του, κι αίσθηση προκάλεσε ότι δεν εμφανίστηκε καθόλου στις απονομές.

Αντ’ αυτού πήγε ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος έδωσε το χέρι του στους παίκτες της ομάδας του, αλλά και στους αντιπάλους. Με τη λήξη του τελικού ο Σαββίδης αναχώρησε για το αεροδρόμιο με άγνωστο προορισμό.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς καλούνται να αφήσουν πίσω το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και να κοιτάξουν να πάρουν την πρώτη θέση στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας κερδίζοντας το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Την προσεχή Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί με κόσμο τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, όμως στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι εν αναμονή της εκδίκασης την Δευτέρα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει με ποινή της έδρας του μέχρι τέσσερις αγωνιστικές, ενώ υπάρχει και το σενάριο να επιβληθεί αφαίρεση βαθμών που αφορά την βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Στα αγωνιστικά, στη διάθεση του Γεωργιάδη επιστρέφουν σίγουρα ο Αθανασιάδης και ο Νάτχο, ενώ ο άλλος τιμωρημένος για τον τελικό - ο Κατσουράνης – έχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς και η συμμετοχή του στο προσεχές ματς με τους Αρκάδες θεωρείται αμφίβολη. Πάντως, το ιατρικό επιτελείο δεν εμφανίζεται αισιόδοξο πως θα τα καταφέρει ο διεθνής άσος. Εκτός είναι και ο Μαντούρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: