Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Μπράβο στον Παναθηναϊκό!!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου συγχαίρει τους πράσινους για την κατάκτηση του Κυπέλλου και εξηγεί τα αίτια της συντριβής του ΠΑΟΚ στον τελικό...Δεν είναι μόνο ο θρίαμβος και η κατάκτηση του κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό με αυτό το εμφατικό 4-1. Είναι και η επιβράβευση του ποδοσφαιρικού προϊόντος, της δουλειάς και της επιμονής κάποιων ανθρώπων, απέναντι… στα λάθη και στον κακή πολιτική του ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον προπονητή του. Γιατί κόντρα σε όλους και όλα (εκτός ίσως από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού που φέτος συσπειρώθηκαν τόσο πολύ και έδειξαν πόσο το καλό κλίμα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα) κατάφεραν να κάνουν ομάδα, να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να μετράνε επιτυχίες.

Ο ΠΑΟΚ έχασε το κύπελλο γιατί:

1) Μπήκε κωμικοτραγικά στο γήπεδο και έδειξε πολύ λίγος για 25-30 λεπτά.

2) Γιατί ήταν πολύ κοντός και χωρίς συγκέντρωση στις στημένες φάσεις.

3) Γιατί είχε αυτόν τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης και ο αντίπαλος είχε αυτόν τον Μπέργκ στην δική του γραμμή κρούσης.

Τα άλλα με τις δικαιολογίες για απουσίες και το τι θα γίνονταν αν ισοφάριζε ο Σαλπιγγίδης και αν… και αν…. κτλ περνούν σε δεύτερη μοίρα.

* Αυτός ο ΠΑΟΚ όμως, δεν γίνεται να μην αντιδράσει στα πλέι οφ. Αυτοί οι παίκτες δεν γίνεται να μην απαντήσουν. Το 4-1 και η συντριβή πρέπει να βοηθήσουν σε αυτό τον τομέα. Πρέπει για τον ΠΑΟΚ να κυριαρχήσει το μέγεθος της σφαλιάρας, από την απώλεια της κούπας. Και σε μία τέτοια σφαλιάρα απαντάς. Δεν είναι μία απλή απώλεια που σε σοκάρει και σε ρίχνει. Είναι μία ντροπή που οφείλουν να την ξεπλύνουν ποδοσφαιρικά.

* Δεν λαϊκίζουμε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την δική του παρουσία. Δεν τα χρειάζονται αυτά οι ΠΑΟΚτσήδες. Αλλά… αυτό που έκαναν στις 19:00 μέσα στην καταιγίδα, μένοντας ημίγυμνοι ως απάντηση στα σημαιάκια… ήταν μία καλή οπαδική μαγκιά.

* Ήταν ένας τελικός που πέρα από ένα 20λεπτο έντασης μεταξύ των οπαδών κύλησε απολύτως ποδοσφαιρικά. Πριν, στην διάρκεια, αλλά και μετά κανείς δεν αμφισβήτησε κανέναν, δεν υπήρχε καμία καχυποψία και τίποτα μη ποδοσφαιρικό. Ήταν άλλη μία απόδειξη ότι στην Ελλάδα αν λείπουν συγκεκριμένοι, όλα μπορεί να κυλάνε πολύ-πολύ καλύτερα.

* Ο Γιώργος Σαρρής επέλεξε να μην κατέβει στο γήπεδο για να χαιρετήσει τους παίκτες κατά το τελετουργικό στο ξεκίνημα του αγώνα! Νόμισε ότι προσβάλει τις δύο ομάδες, αλλά στην ουσία έδειξε ότι πόσο λίγος είναι! Φοβήθηκε τις αντιδράσεις των φιλάθλων και… κρύφτηκε. Όπως το συνηθίζει δηλαδή. Κι’ από αυτόν εμείς περιμένουμε να δείξει πυγμή για να αλλάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο!Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: