Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δεκάδες συλλήψεις οπαδών πριν τον τελικό!

Δεκάδες συλλήψεις οπαδών πριν τον τελικόΣε 34 συλλήψεις φιλάθλων προχώρησε η Αστυνομία - Πέταξαν μολότοφ σε περιπολικό στην Κηφισίας

Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από ελέγχους σε άτομα έξω από το ΟΑΚΑ αλλά και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας.

Οι συλλήψεις έγιναν για κατοχή κροτίδων, βεγγαλικών, κονταριών, ναρκωτικών και άλλων παράνομων αντικειμένων αλλά και για ρίψεις πετρών εναντίον αστυνομικών.

Πέταξαν μολότοφ σε περιπολικό στην Κηφισίας
Εν τω μεταξύ, λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ομάδα νεαρών οπαδών πέταξε μια αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ σε ένα περιπολικό, το οποίο ήταν παρκαρισμένο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Αττικής οδού.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά χωρίς να χρειαστεί να επέμβει η Πυροσβεστική.

Λίγο νωρίτερα, επεισόδιο σημειώθηκε σε καφετέρια της πλατείας Κολωνακίου, όταν δύο άτομα, που επάνω τους έφεραν διακριτικά της ομάδας του ΠΑΟΚ, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα έξι ατόμων.

Συλλήψεις σε γραφεία συνδέσμου στην Ομόνοια
Ακόμη, δύο άτομα, 33 και 37 χρόνων, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια έρευνας της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα, στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του ΠΑΟΚ επί της οδού Πειραιώς, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έρευνας στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων, στο κλιμακοστάσιο και σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 15 βεγγαλικά, τρεις μεταλλικές ράβδοι, τέσσερα διάφανα πλαστικά μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και δύο μαχαίρια.

Οι συλληφθέντες είναι οι υπεύθυνοι των γραφείων του Συνδέσμου και οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: