Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Βεργέτης: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό στη Λεωφόρο»

Για την συγκέντρωση που έλειψε απ’ τον Αστέρα Τρίπολης στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τρίπολης.

Βεργέτης: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό στη Λεωφόρο»
Την πίκρα του για τα αποτελέσματα που έφερε ο Αστέρας Τρίπολης στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Στάικος Βεργέτης σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αρκαδίας.

Ο τεχνικός του Αστέρα στάθηκε στη συγκέντρωση που έλειψε απ’ την ομάδα του στα δύο ματς, αλλά και στην συνολική παρουσία στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης στο «Αρκαδία 93,8»:

Για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό: «Και τα 2 παιχνίδια ήταν όπως τα περιμέναμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με γνώριμο στυλ. Εμείς παίξαμε με αντεπιθέσεις. Μας μένει η πικρία ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ αποτελεσματικός στις τελικές ενέργειες. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε για να προχωρήσουμε, για να πάρουμε το επόμενο ματς».

Για την διαχείριση της ομάδας ύστερα από 2 ήττες και την κόπωση των παικτών: «Ποτέ δεν είναι εύκολο. Όταν είσαι επαγγελματίας, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στην δουλειά σου. Εμείς βοηθάμε τους παίκτες μέσω της φυσικής αποκατάστασης, στην αποκατάσταση του σώματός τους για τον αγώνα της Τετάρτης. Όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να έχεις συγκέντρωση στα καθήκοντά σου και στην άμυνα και στην επίθεση. Με τον τρόπο αυτό διαχειριζόμαστε το ματς που έρχεται».

Για το ποιος είναι ο αντικειμενικός στόχος του Αστέρα: «Μετά το Πάσχα ο στόχος ήταν να κερδίσουμε τους αντιπάλους μας και να βάλουμε μια ομάδα από κάτω μας. Ο στόχος είναι να δούμε καθαρά τα παιχνίδια με συγκέντρωση και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το πρόσημο της φετινής χρονιάς: «Το πρόσημο δεν είναι ούτε αρνητικό ούτε θετικό. Δεν έχω παράπονο ούτε από τους παίκτες, ούτε από την πειθαρχία σε άμυνα και επίθεση. Έχω παράπονο από το ότι δεν ήταν τα παιδιά αποτελεσματικά με τον Παναθηναϊκό και ότι δεν σκοράραμε σε κρίσιμα σημεία. Στο χθεσινό παιχνίδι σε 1-2 στημένες φάσεις, θα μπορούσαμε να σημειώσουμε 1-2 γκολ. Παίζαμε με πολύ καλό αντίπαλο, αλλά θα μπορούσαμε να κλέψουμε 1-2 βαθμούς».

Για τον Βάλντο: «Ο Βάλντο είναι ένας παίκτης ο οποίος βοηθά την ομάδα, όταν έχουμε υπεροχή. Με τον Παναθηναϊκό βοήθησε αλλά δεν του δόθηκε η δυνατότητα να δείξει τις δυνατότητες που έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: