Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Κι όμως… ελπίζει ο Τζεμπούρ!!

Παράθυρο για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ ίσως βρει ο Ραφίκ Τζεμπούρ! Παρόλο που παρουσιαζόταν απίθανο να πάει Βραζιλία, ο 30χρονος επιθετικός μπήκε στην προεπιλογή της εθνικής Αλγερίας και… ελπίζει.

Κι όμως… ελπίζει ο Τζεμπούρ!
Το όνειρο της συμμετοχής σ’ ένα Μουντιάλ -πιθανότατα το τελευταίο της καριέρας του- κράτησε ζωντανό ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Το γεγονός ότι δεν προσαρμόστηκε ποτέ στη Νότιγχαμ κι αγωνίστηκε λιγότερο του αναμενομένου έκανε σχεδόν απίθανη την κλήση του στην εθνικής Αλγερίας. Κι αυτό ανέφεραν, εξάλλου, και τα δημοσιεύματα του τελευταίου καιρού στην ασιατική χώρα.

Ωστόσο ο «τρομοκράτης» δεν αποκλείεται να κάνει τελικά την ανατροπή. Διότι ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς τον συμπεριέλαβε στην προεπιλογή της ομάδας που θα ξεκινήσει προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κι ειδικά αν ο Γκιλάς της Πόρτο δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, ο Τζεμπούρ (που έμαθε τα ευχάριστα νέα στην Αθήνα κι ενημερώθηκε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην αποστολή) θεωρείται πολύ πιθανό να ταξιδέψει στη Βραζιλία.

Αντίθετα, τέτοιες ελπίδες δεν έχει ο Mεχντί Αμπέντ, ο οποίος (παρά την καλή χρονιά στον Παναθηναϊκό) δεν κλήθηκε από τον Χαλίλχοτζιτς.


Αναλυτικά η προεπιλογή της εθνικής Αλγερίας

Τερματοφύλακες: Ζεμαμούς (Αλζέρ), Μπολί (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Σι Μοχάμεντ (Κονσταντέν), Ντουκά (Eλ Χαράχ).

Αμυντικοί: Μεντζανί (Βαλενσιέν), Μαντί (Ρεμς), Μπουγκέρα (Λεκουίγια), Γκουλάμ (Νάπολι), Χαλίς (Ακαντέμικα), Μπελκαλέμ (Γουότφορντ), Κανταμούρο (Μαγιόρκα), Μεσμπά (Λιβόρνο), Κουαλέντ (Aλζέρ).

Μέσοι: Μοστεφά (Αζαξιό), Ταϊντέρ (Ίντερ), Γκουεντιούρα (Κρίσταλ Πάλας), Λασέν (Χετάφε), Γιεμπντά (Ουντινέζε), Φεγκουλί (Βαλένθια), Τζαμπού (Κλαμπ Αφρικέν), Καντίρ (Ρεν), Μπραχίμι (Γράναδα), Μπενταλέμπ (Τότεναμ), Μαχρέζ (Λέστερ), Καραουί (ES Σετίφ), Μπουντεμπούζ (Μπαστιά)

Επιθετικοί: Σλιμάνι (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Σουντάνι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Τζεμπούρ (Νότιγχαμ), Γκίλας Πόρτο)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: