Τρίτη 13 Μαΐου 2014

City… of champions!! (pics/video)

Το γήπεδο δεν τους… χώραγε για φιέστα και γι’αυτό οι οπαδοί της Σίτι γέμισαν τους δρόμους του Μάντσεστερ για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες την επιστροφή στην κορυφή της Premier League.

City… of champions (pics/video)
Δεν σταματούν τα πανηγύρια στη Σίτι για την κατάκτηση της Premier League. Χιλιάδες οπαδοί της ομάδας γέμισαν το απόγευμα της Δευτέρας την κεντρική πλατεία του Μάντσεστερ και γιόρτασαν –και εκτός γηπέδου- την επιστροφή των «πολιτών» στους τίτλους.

inner

inner

inner

Ο Πελεγκρίνι μαζί με τους παίκτες τους συνέχισαν το γλέντι με τις σαμπάνιες, που είχε ξεκινήσει από την Κυριακή μετά το ματς με τη Γουέστ Χαμ στο «Etihad», κάνοντας παράλληλα την… βόλτα τους με το πούλμαν στους δρόμους της πόλης, που είχαν γίνει θαλασσί από τους οπαδούς που ακολουθούσαν την πομπή.

inner

inner

inner

«Ψυχή» της παρέας όπως και στη χθεσινή φιέστα ήταν ο Βίνσεντ Κομπανί. Ο αρχηγός της Σίτι δεν έχανε την ευκαιρία να πειράζει συνεχώς τους συμπαίκτες του και να παρασέρνει στα πειράγματα και τους Νταβίντ Σίλβα και Σαμίρ Νασρί. Φυσικά ξεχώρισε το αντιρατσιστικό μήνυμα του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος μαζί με την κούπα του πρωταθλήματος κρατούσε μαζί του μια μεγάλη πλαστική μπανάνα.

inner

inner



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: