Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πρόεδρε, παίξε κούκο μονό σε μονό!!

Συνεχίζει το βιολί του ο Αλαφούζος. Δυνατός παίκτης, όμως κάνει λάθος παιχνίδι. Οταν θες να ρεφάρεις ποτέ δεν απλώνεις στο τραπέζι πολλά χαρτιά. Βάζεις λίγα. Γράφει ο αποδυτηριάκιας
Εναν κούκο μονό σε μονό ταμπλώ και κοπανάς στο σταυρό, πριν καταλάβει ο άλλος τι τον χτύπησε. Του δημιουργείς αμφιβολία. Μπλοφάρει ή θα μου πάρει τα σώβρακα, αναρωτιέται ο απέναντι.
Ο Αλαφούζος άπλωσε σήμερα στο τραπέζι ένα σωρό χαρτιά. Πέντε στο χέρι, δέκα ανοικτά κάτω με τρία πιπίνια. Παίζουμε ποκίτσα φίλε, όχι χόλντεμ και αμερικάνικες παπαριές. Αγνή και καθαρή ποκίτσα. Για απορίες στους όρους γκούγκλαρε για να μην μείνεις μετεξεταστεός. Δεν ξεφεύγουμε.
Επαιξε, λοιπόν, σε σταθμό της Θεσσαλονίκης για να συνεχίσει την επίθεση φιλίας προς τον ΠΑΟΚ. Οι αγκαλιές με τον Σαββίδη δεν έχουν ψήσει ούτε τον καφετζή του κυλικείου, όμως δηλώνει ότι θα τις συνεχίσει.
Υπέδειξε με διάφορους τρόπους ως κοινό εχθρό τον Ολυμπιακό, σε όλα τα επίπεδα. Ναι μεν για τον ΠΑΟΚτσή εχθρός είναι ο Ολυμπιακός, αλλά όχι και φίλος ο Παναθηναϊκός.
Πέταξε και δυο τρία άσφαιρα για να βγουν οι τίτλοι στα σάιτ και τις εφημερίδες. Προβοκάτσια στη Λεωφόρο, εγώ δεν εκμεταλλεύομαι το λαό της Πανάθας για πολιτικούς λόγους, θα υπάρξουν αποκαλύψεις από τα κανάλια μου. Δεν κοστίζουν τίποτα τα άσφαιρα, άσε που κάνουνε και φασαρία.
Αυτή τη στιγμή ο Αλαφούζος έχει μόνο ένα γερό όπλο. Τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος της ομάδας έχει αρχίσει να τον βλέπει θετικά, όμως από τους επόμενους μήνες κιόλας οι απαιτήσεις θα αυξηθούν.
Σήμερα, έπαιξε παλαιοκοματικά, επαναλαμβάνοντας ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη. Τελευταία συμβουλή. Οταν η τράπουλα είναι σημαδεμένη, αλλάζεις το παιχνίδι. Είπαμε, δεν είπαμε; Κούκος μονός σε μονό ταμπλώ.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ έπαιξαν το παιχνίδι αγκαλιάς - φιλίας Αλαφούζου Σαββίδη, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
«Μήνυμα ενότητας», λέει, έστειλαν Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς που παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή. Δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητο το μέγα γεγονός, η θερμή χειραψία του νυν με τον πρώην πρωθυπουργό. Είπαμε. Μήνυμα ενότητας.
Αλήθεια, Σαμαράς και Καραμανλής, αφού είναι στο ίδιο κόμμα θα μπορούσαν να ήταν αντίπαλοι; Χώρια. Σε διαφορετικές ομάδες. Όχι, βέβαια. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, μιλάμε για κορυφαία στελέχη του κόμματος, όχι για παρακατιανούς.
Δουλειά Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου. Κι αυτοί έστειλαν, άλλο αν τους έγραψαν παοκτσήδες και παναθηναϊκοί, το δικό τους “μήνυμα ενότητας”. Έτσι το οργάνωσαν και οι της ΝΔ. Κάθε χρόνο εδώ και 15 χρόνια το μνημόσυνο στον τάφο του Καραμανλή, στη Φιλοθέη, γίνεται εμείς κι εμείς. Μόνον συγγενείς και συνεργάτες του μακαρίτη.
Φέτος πλάκωσε όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Και κομματικά στελέχη. Και υποψήφιοι βουλευτές, δήμαρχοι και σία. Για να περάσει το “μήνυμα ενότητας”.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: