Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Δύο έξω, ένας μέσα!

Ο Μέντες προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό για το ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Νοκ άουτ Τριανταφυλλόπουλος και Σίλντενφελντ.

Δύο έξω, ένας μέσα
Πλην δύο παίκτες είναι ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στην άδεια-λόγω τιμωρίας-Λεωφόρο για την προτελευταία αγωνιστική των play offs.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ διάταση στον ορθό μηριαίο από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αμφότεροι έκαναν θεραπεία τη Δευτέρα, χάνουν σίγουρα το προσεχές παιχνίδι και είναι δύσκολο να προλάβουν το επόμενο, το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αντίθετα, κανονικά γυμνάστηκε ο Μέντες Ντα Σίλβα που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο από τον αγώνα με τους Αρκάδες και υπολογίζεται για το ερχόμενο παιχνίδι. Νοκ άουτ είναι και ο Μλάντεν Πέτριτς, που συνεχίζει ατομικό.

Όσοι έπαιξαν κόντρα στον Αστέρα έκαναν αποθεραπεία και γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: