Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Φεύγει από Μάλαγα ο Σούστερ!

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα, μετά από μόλις έναν χρόνο παραμονής, γνωστοποίησε ο Μπερντ Σούστερ, που ενδέχεται να επιστρέψει στη Γερμανία μετά από 15 χρόνια.

Φεύγει από Μάλαγα ο Σούστερ
Ανέλαβε πριν από έναν χρόνο την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα με στόχο να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Αυτός ήταν και ο λόγος που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Έναν χρόνο μετά, ο Μπερντ Σούστερ έκανε γνωστό ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει. Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν δεν κύλησε καλά και το φινάλε της Πριμέρα Ντιβιζιόν θα βρει την ομάδα της Ανδαλουσίας έξω από την πρώτη δεκάδα.

Ο Γερμανός τεχνικός με δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero», αποκάλυψε ότι αποχωρεί και ότι ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις από την πατρίδα του. «Είναι αλήθεια ότι με έχουν προσεγγίσει κάποιες γερμανικές ομάδες, αλλά δεν υπάρχει τίποτε συγκεκριμένο. Πριν αποφασίσω, ήθελα να μιλήσω με τη διοίκηση της Μάλαγα και αυτό έχει γίνει ήδη. Φεύγω…» ήταν τα λόγια του 54χρονου τεχνικού.

Σε περίπτωση που επιστρέψει στη Γερμανία, αυτό θα γίνει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 1998-99, όταν βρισκόταν στον πάγκο της Κολωνίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: