Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μπαρτζώκας: «Γνωρίζουμε τη δυσκολία»

Τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη σειρά των ημιτελικών της Α1 κόντρα στον Πανιώνιο τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πριν το πρώτο ματς με τους «κυανέρυθρους».

Μπαρτζώκας: «Γνωρίζουμε τη δυσκολία»
Την συγκέντρωση που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός σε κάθε ματς της σειράς κόντρα στον Πανιώνιο τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πριν το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά της Α1.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει η ομάδα του, τονίζοντας:
«Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε τις δυσκολίες της σειράς με τον Πανιώνιος και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι θα έχουμε εύκολο έργο. Θα αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι της σειράς ξεχωριστά και τη δεδομένη στιγμή το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα της Τρίτης».

Εκ μέρους των παικτών ο Μάρντι Κόλινς σημείωσε: «Ο Πανιώνιος μας έδειξε και στο πρόσφατο παιχνίδι που παίξαμε στο ΣΕΦ πως αν δεν είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, τότε μπορεί να κάνει τη ζημία. Οφείλουμε να έχουμε αυτό στο μυαλό μας σ’ όλα τα παιχνίδια που θα χρειαστεί να παίξουμε μαζί τους. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε το 3-0, αλλά για να το πετύχουμε πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να γινόμαστε καλύτεροι. Πλέον έχουμε μόνο τρεις εβδομάδες μπροστά μας για να τελειώσει η σεζόν και δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε ούτε μια στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: