Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Στοχ, ο καλύτερος!

Καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για το μήνα Απρίλιο αναδείχθηκε ο Μίροσλαβ Στοχ, ύστερα από σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Στοχ, ο καλύτερος
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Μίροσλαβ Στοχ στις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας και τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αναγνωρίστηκαν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον ανέδειξαν καλύτερο παίκτη της ομάδας για τον μήνα Απρίλιο.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός – μετά την αποχώρηση του Χουμπ Στέφενς – δείχνει αναγεννημένος και διανύει καλής κατάστασης και βοήθησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε σημαντικούς αγώνες.

Ο διεθνής άσος δείχνει σταθερός και μετά το βραβείο του καλύτερου γκολ για το μήνα Μάρτιο κέρδισε τους φίλους των «ασπρόμαυρων» που συμμετείχαν στο δημοψήφισμα που διεξήχθη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Δεύτερος πίσω από τον Στοχ ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης που με τα δύο του γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό χάρισε στον Δικέφαλο την πρόκριση στο τελικό Κυπέλλου. Ο Κλάους συγκέντρωσε το 25% και ακολούθησαν οι Μπίμπρας Νάτχο (13%) και Χουάν Ινσαουράλδε (3%). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: