Τρίτη 13 Μαΐου 2014

«Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Υπομονή, έλεγχο του ρυθμού και να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί, θέλει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σ. Μαρκόπουλος από τους παίκτες του κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε», είπε ο Πέιν.

«Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Ανταγωνιστικό ευελπιστεί να δει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά των play-off της Basket League ο Σούλης Μαρκόπουλος, όπως δήλωσε εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης (13/5, 21:30) στο ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να δει υπομονή, έλεγχο του ρυθμού και καθαρό μυαλό κόντρα στο «τριφύλλι», ενώ όπως ανέφερε ο προσεχής αντίπαλος του θα μπορούσε να προκριθεί στο Final-4 του Μιλάνου.

Από την πλευρά του ο φόργουορντ, του «Δικεφάλου του Βορρά», Μαρκ Πέιν τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει να χάσει τίποτα και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα ανταπεξέλθει ο ίδιος, φορώντας τη μάσκα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, ανέφερε: «Για κάθε ομάδα και όχι μόνο για μας, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Παναθηναϊκό, ειδικά στην έδρα του. Είναι μία ομάδα πλήρης, πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι και στο Final Four. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο, με όλες τις δυνατότητες που έχουμε και τα προβλήματά μας, όπως αυτό του Payne, ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες των αγώνων αυτών. Τα Playoffs είναι μία διαφορετική ιστορία σε σχέση με την κανονική περίοδο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που θέλει να τρέξει πολύ, δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να επιβάλει αυτό τον ρυθμό που θέλει. Πρέπει να έχουμε υπομονή στην άμυνα και στην επίθεση, να έχουμε καθαρό μυαλό και να είμαστε συγκεντρωμένοι ακόμη και στις μικρές λεπτομέρειες των αγώνων για να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας, αλλά κι εμείς να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όσες ευκαιρίες μας δοθούν».

Ο Μαρκ Πέιν τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για μας. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από αυτά τα παιχνίδια, μόνο να κερδίσουμε, δεν νομίζω ότι θα έχουμε εμείς την πίεση, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε ελεύθερα κι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο παιχνίδι μας, να μην τους αφήσουμε και πάλι να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, γιατί στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου μας σκότωσαν με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Για μένα προσωπικά, αυτή η σειρά των αγώνων έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και η συνέχεια, για έναν ακόμη λόγο, το γεγονός ότι θα φορέσω την μάσκα. Δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να το συνηθίσεις εύκολα, αλλά από την άλλη για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και νομίζω ότι θα καταφέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: