Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Τα πλέι οφ με τα μάτια του Μάντζιου!

Καλύτερος είναι στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, όμως ο Παναθηναϊκός... έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Άκης Μάντζιος. «Καλύτερα του χρόνου», το σχόλιό του για τον Πανθρακικό.

Τα πλέι οφ με τα μάτια του Μάντζιου
Ναι μεν ο Παναθηναϊκός έχει κεκτημένη ταχύτητα -λόγω και της κατάκτησης του Κυπέλλου-, αλλά στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει καλύτερη εικόνα στα πλέι οφ, βάσει των όσων δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής του Πανθρακικού εκθείασε την βελτίωση του τριφυλλιού τους τελευταίους 2,5 μήνες, όμως έχει μείνει εντυπωσιασμένος και απ' τη δουλειά που κάνει ο Γεωργιάδης στους Θεσσαλονικείς, αλλάζοντάς τους προς το καλύτερο.

Ερωτηθείς, δε, για την ομάδα του, στόχος του χρόνου είναι να πάει ακόμα καλύτερα, να καθιερωθεί στα... σαλόνια της Σούπερ Λίγκας και αν μη τι άλλο να βγάζει και... νέα φυντάνια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για τις βλέψεις του στον Πανθρακικό: «Έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό μας για τη νέα σεζόν, καθώς πήγαμε καλά φέτος και έχουμε χρόνο για να πάμε ακόμα καλύτερα του χρόνου. Σίγουρα θα θέλουμε να κρατήσουμε και να έχουμε ανάλογη συνέχεια τη νέα χρονιά, διότι ο στόχος του Πανθρακικού είναι να καθιερώνεται, να παρουσιάζει κάτι καλύτερο και να είναι παρών συνέχεια στη Σούπερ Λίγκα. Μακάρι σε αυτή τη διαδρομή να αναδεικνύουμε και νέα παιδιά, μέσα απ’ την καλή εικόνα μας»

Για το πώς βλέπει τα πλέι οφ: «Περίμενα αυτή την εικόνα στα πλέι οφ. Η ομάδα που πατάει καλύτερα νομίζω πως είναι ο ΠΑΟΚ. Σαν διάρκεια και σαν εμφάνιση. Ο παναθηναϊκός δεν είναι τόσο καλός, όσο έκλεισε την κανονική διάρκεια και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα και είναι πρώτος, αν και δεν ικανοποιεί με την εμφάνισή του. Απ’ τον Ατρόμητο θα περιμέναμε μια καλύτερη συγκομιδή βαθμών, αλλά η κούραση φαίνεται πως βγαίνει στα παιχνίδια του, ενώ και το μικρό ρόστερ. Αν κάνουμε έναν απολογισμό, η ομάδα του κ. Παράσχου ήταν απ’ τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Αστέρας παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την κανονική διάρκεια.

«Πίστευα πως ο ΠΑΟΚ παρά την απώλεια του Κυπέλλου θα αντιδράσει. Είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολύ καλό ρόστερ και διαθέτει εμπειρία σαν ομάδα. Έχει αντιδράσει καλά στα πλέι οφ και δείχνει πως είναι πιο σταθερή ομάδα αυτή τη στιγμή. Νομίζω πως όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, την ευθύνη την έχουν όλοι. Ο προπονητής είναι ο πρώτος αρμόδιος για αυτό που θα παρουσιάσει η ομάδα του και γι’ αυτό τα αρνητικά πέφτουν κυρίως πάνω του. Κάτι που θα πρέπει να κάνουμε και στην αντίστροφη, να δίνουμε τα εύσημα στους τεχνικούς που οι ομάδες τους δείχνουν έργο. Με την έλευση του Γ. Γεωργιάδη, ο ΠΑΟΚ είναι πιο σταθερός, καλύτερος κι αν εξαιρέσουμε την εικόνα στον τελικό του Κυπέλλου, θεωρώ πως είναι πολύ θετική η παρουσία του».

Για την γενική εικόνα των ομάδων του πρωταθλήματος: «Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έδειξε μια συνέχεια από πέρσι. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, αν και έπαιζε… μόνος του. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε την κατάλληλη σταθερότητα, δυνατός εντός και ευάλωτος εκτός. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, δεν ξεκίνησε καλά, αλλά η εικόνα του τους τελευταίους 2,5 μήνες πραγματικά είναι η πιο φορμαρισμένη! Ο Ατρόμητος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ο ρόμβος του Παναθηναϊκού σε κάποια παιχνίδια του βγήκε και του άλλαξε την εικόνα σε σχέση με τις αρχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: