Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Αυτός τον ανέστησε!!

«Ντου από Παντού» με την τρομερή μεταμόρφωση του Στοχ. Εκεί που ήταν… φευγάτος, έγινε ο παίκτης – κλειδί του ΠΑΟΚ!
Αν ο ΠΑΟΚ παραμένει μέχρι σήμερα διεκδικητής της πρωτιάς στα πλέι οφ, αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό και στον Στοχ. Ο Σλοβάκος είναι μεταμορφωμένος και πλέον δεν βγάζει νεύρα και θυμό, αλλά πάθος και ποιότητα.
Με κοιλιά
Ο Στοχ είχε έρθει από την αρχή ορεξάτος στην Ελλάδα. Στην συνέχεια, όμως, δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει. Έκανε κοιλιά στην απόδοσή του, ενώ είχε κι αρκετές κόντρες με τον Στέφενς, ακόμα και on camera, όπως όλοι θυμούνται.
Στην ενδεκάδα
Εκεί, λοιπόν, που έκανε τη διαφορά στο ξεκίνημα της σεζόν, μετά άρχισε να μην αποδίδει. Μέχρι που έχασε ακόμα και τη θέση του στην ενδεκάδα για ένα διάστημα. Και ουσιαστικά ήταν φευγάτος, αφού στον ΠΑΟΚ δεν σκέφτονταν πια το ενδεχόμενο παραμονής του.
Ώθηση!
Η αλλαγή προπονητή έδωσε ώθηση στον Στοχ. Με τον Γεωργιάδη στον πάγκο, δηλαδή, ο παίκτης άρχισε να θυμίζει ξανά τον Στοχ που βλέπαμε στην αρχή της περιόδου. Και είναι βασικός κι αναντικατάστατος πλέον.
Παθιασμένα
Ο Γεωργιάδης, λοιπόν, έχει βρει τα κουμπιά του παίκτη και ο Στοχ όχι μόνο έχει ηρεμήσει, αλλά βοηθάει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ. Παίζει παθιασμένα σε όλα τα ματς και είναι μόνιμα στους διακριθέντες.
Από Φενέρ κι εθνική
Μην ξεχνάμε, μάλιστα, ότι ο Σλοβάκος είχε προβλήματα και στην Τουρκία με την Φενέρ να τον δίνει τελικά δανεικό, αφού δεν τον υπολόγιζε σαν βασικό, ενώ κάποια στιγμή ήταν εκτός και από την εθνική του ομάδα.
Βασικό ρόλο
Ο Γεωργιάδης, λοιπόν, απ’ ό,τι φαίνεται έπαιξε βασικό ρόλο για να πάρει τα πάνω του ο Στοχ και πλέον να είναι από τους πιο πολύτιμους παίκτες του δικεφάλου. Είτε μείνει τελικά, είτε φύγει μετά το φινάλε της σεζόν. Τα δίνει όλα, πάντως, στο 110%!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: