Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Αγωνία για «Σβάινι»

Στον «αέρα» είναι για την Μπάγερν Μονάχου η συμμετοχή του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ το Σάββατο (17/05) στο Βερολίνο.

Αγωνία για «Σβάινι»
Χωρίς τον υπαρχηγό της, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ είναι πιθανό να αγωνιστεί η Μπάγερν Μονάχου στον σαββατιάτικο (17/05) τελικό του κυπέλλου Γερμανίας με αντίπαλο τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Ο Γερμανός μέσος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Στουτγάρδη και την Δευτέρα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί έναν ερεθισμό στην αριστερή επιγονατίδα και το ιατρικό επιτελείο του συνέστησε να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα για δύο ημέρες.

Το αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει έγκαιρα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, θα αποφασιστεί ανάλογα με το πώς ανταποκρίνεται, κάτι που σημαίνει ότι στην παρούσα φάση, η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: