Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Βοσνιάδης στο Μetropolis: «Αυτό που ζω στη Νίκη δεν το έχω ξαναζήσει»

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι του Βόλου, την προσπάθεια της ομάδας του για την άνοδο, αλλά και το τι θα κρίνει την τελική μάχη.

Αρχικά αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι:

«Ήταν παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα, μέσα από την ισοπαλία και την ήττα της Κέρκυρας μείναμε μόνοι πρώτοι. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στην Κέρκυρα, θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα γενικά έχει καλή παρουσία και όταν έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα, κάνει σερί αποτελεσμάτων, δείχνουμε ότι μπορούμε να παίρνουμε βαθμούς παντού. Αν εκμεταλλευτούμε την έδρα, θα είμαστε μία από τις δύο ομάδες που θα αλλάξει κατηγορία. Πρέπει να το κάνουμε βέβαια και πράξη μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει και να τα καταφέρουμε».

Για το τι θα μετρήσει για τη Νίκη Βόλου ώστε να τα καταφέρει στα πλέι-οφ:

«Γενικά η Νίκη Βόλου είναι πιο κοντά στην άνοδο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία 48 χρόνια. Όλοι έχουν συσπειρωθεί εδώ, αυτό που ζούμε εδώ δε μου έχει ξανατύχει. Το είχα ζήσει και με τον Απόλλωνα, αλλά αυτή η θέληση για να αλλάξει κατηγορία η ομάδα, δεν υπάρχει. Αισιοδοξώ ότι η χρονιά θα κλείσει θετικά».

Για το αν είναι θετικό πως όλες οι ομάδες είναι μέσα στο… κόλπο της ανόδου:

«Είναι καλό γιατί δε θα δούμε παράξενα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι όσο υπάρχει το ενδιαφέρον μέχρι και την τρίτη θέση, κανείς δε θα είναι αδιάφορος και πιστεύω ότι όλες παίζουν στα ίσια για την άνοδο και θα κριθούν θέσεις μέχρι την προτελευταία ή και τελευταία αγωνιστική. Μπορεί για κάποιες ομάδες να φαντάζει βατό κάποιο πρόγραμμα, αλλά αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη».

Τέλος, για την «γκέλα» του Ηρακλή με τον Ηρακλή Ψαχνών:

«Δεν είναι πάντα εύκολο να εκμεταλλεύεσαι την έδρα σου. Δεν πρέπει να απαξιώνεις μια προσπάθεια επειδή μετά από δύο νίκες δεν μπόρεσες να κερδίσεις. Το ότι παίζω στην έδρα μου δε σημαίνει ότι κερδίζω. Όλοι οι αντίπαλοι είναι καλοί, έχουν πλάνο και δεν είναι εύκολο. Κι αυτό το βλέπουμε και από το αποτελέσματα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: