Τρίτη 13 Μαΐου 2014

«Αναμφισβήτητα δύσκολη αποστολή με Ολυμπιακό»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος κόντρα στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά της Α1, ωστόσο θέλει να δει την ομάδα του να είναι ανταγωνιστικοί.

«Αναμφισβήτητα δύσκολη αποστολή με Ολυμπιακό»
Ανταγωνιστική θέλει να δει την ομάδα του στη σειρά με τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο τεχνικός του Πανιωνίου ξέρει πως η ποιότητα των πρωταθλητών Ευρώπης δεν αφήνει πολλά περιθώρια, ωστόσο ελπίζει οι Νεοσμυρνιώτες να αποκομίσουν κέρδη απ' την παρουσία τους στα ημιτελικά της Α1.

«Η ημιτελική σειρά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι αναμφισβήτητα δύσκολη αποστολή για μας. Η ποιότητα και η πληρότητα του Ολυμπιακού είναι δεδομένες, όμως, και η δική μας ομάδα έχει δείξει σε όλη την διάρκεια της σεζόν πολύ καλά δείγματα γραφής, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στην σειρά και μέσα από τους αγώνες να γίνουμε ακόμη καλύτερη ομάδα».

Απ' την πλευρά των παικτών, ο Γκι Μαρκ Μισέλ τονίζει για τα πρώτα ματς της σειράς: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και στην έδρα της, στην οποία την αντιμετωπίσαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά, να τους σταματήσουμε στην άμυνα, να λειτουργήσουμε ομαδικά στην επίθεση, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αγωνιστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: