Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Τοχίρ: «Πάμε για δύο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά»

Δύο «μπαμ» θα προσπαθήσει να κάνει η διοίκηση της Ίντερ τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όπως αποκάλυψε ο Ερίκ Τοχίρ.

Τοχίρ: «Πάμε για δύο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά»
Σίγουρος για την επιτυχία του πλάνου που έχουν καταστρώσει στην Ίντερ για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν παρουσιάστηκε ο Ερίκ Τοχίρ, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι «νερατζούρι» θα κινηθούν για δύο μεταγραφές ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο νέος ιδιοκτήτης του ιταλικού συλλόγου δεν θέλησε να πει ποιους παίκτες έχει «βάλει στο μάτι», όμως δεν χάνει την αισιοδοξία του για την εξέλιξη των επαφών των συνεργατών του.

«Το πλάνο μας είναι να ενδυναμωθεί το ρόστερ της ομάδας και να γίνει ξανά η Ίντερ ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Θέλουμε να βελτιωθεί η απόδοση της ομάδας μας», ανέφερε αρχικά ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας και πρόσθεσε:

«Βάσει του πλάνου μας, θα κινηθούμε για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών, που θα κάνουν τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όμως δε μπορώ να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για τις συγκεκριμένες κινήσεις, πριν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: